Prijava

Vaša prijava

Sjednica vijeća za osam dana, MOST traži sve informacije o Aglomeraciji i aktualnim projektima

[]

Radovi na projektu Aglomeracije, kako dolaze informacije, doduše na kapaljku, idu dalje. Iz Grada poručuju da se svi aktualni projekti nastavljaju, a iz MOST-a su danas na konferenciji za novinare poručili kako traže sve relevantne informacije vezane za ovaj vitalan gradski projekt.

“ Iz Grada nema ni slike ni tona, kažu da sve funkcionira, a mi ne znamo jesu li sjeli zajedno ili ne. Krenulo je plaćanje kamata na neplaćene račune, troškovi se povećavaju, ključni ljudi u VG Vodoopskrbi su iza rešetaka i čeka se imenovanje novih. Na sjednici vijeća , koja je za osam dana, želimo najnovija izvješća i informacije”, poručio je vijećnik MOST-a Alan Šembera.
Šembera dodaje kako MOST traži proširenje istrage DORH-a na sve projekte koje je Elektro Petek sklopio i odradio s gradom Velikom Goricom i gradskim poduzećima u zadnjih osam godina, kao i izvješća gradskih službi o istima.

S konferencije za novinare obratio se i županijski zastupnik Ivan Bekavac koji je zaključio kako stvari ne funkcioniraju ni u Županiji.

“ Koruptivna hobotnica očito svoje krake pruža diljem Zagrebačke županije, a taoci su- građani. Svi trpimo zbog neprovedbe jasnih zacrtanih ciljeva i mjera županijske razvojne strategije poglavito zanemarivanjem značaja razvitka županijske prometne i digitalne infrastrukture, zdravstvene i obrazovne djelatnosti, čime smo posebno oštećeni mi Goričani i Turopoljci”, zaključio je Bekavac.

Objava Sjednica vijeća za osam dana, MOST traži sve informacije o Aglomeraciji i aktualnim projektima pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.