Prijava

Vaša prijava

GRAD objavio javni poziv za korištenje prostora i usluga ‘Startup VG Inkubatora’

['prijave za startup inkubator', 'startup inkubator', 'startup inkubator velika gorica']

Zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Grada Velike Gorice Ervin Kolarec raspisao je Javni poziv za korištenje prostora i usluga ‘Startup VG Inkubatora’. Prijave će se početi zaprimati 19. listopada ove godine.

“Kroz program Startup VG Inkubator Grad Velika Gorica nudi poduzetnicima početnicima korištenje poslovnog prostora i raznih oblika poslovnih usluga u svrhu unapređenja i razvoja njihovog poslovanja, a fokusiran je na unapređenje poduzetništva i poticanje istraživanja, razvoja i inovacija kod mikro i malih poduzeća.”, navode iz grada.

Zainteresiranima se daje na korištenje poslovni prostor u vidu radne jedinice prosječne površine od cca 5 m² i zajedničkih prostorija (prezentacijska dvorana, prostor za druženje, soba za sastanke, čajna kuhinja, sanitarni čvor). Prostor je klimatiziran, u potpunosti opremljen te pokriven optičkim Internetom.
U poslovnom prostoru ukupne površine cca. 200 m² koji je namijenjen za uredsko poslovanje, različite oblike poslovnog savjetovanja i usluga povezanih s tim, može se uzeti na korištenje jedna ili više slobodnih radnih jedinica (jednu radnu jedinicu može koristiti jedna osoba).

Prijave se zaprimaju od 19. listopada ove godine te će pozitiv biti trajno otvoren, a obustavljen će biti po popunjenosti trenutnog kapaciteta.

Prijave se razmatraju kontinuirano svakog prvog ponedjeljka u mjesecu. Poslovni prostor daje se na korištenje na minimalno tri, a maksimalno dvanaest mjeseci s mogućnošću produljenja.

Prihvatljivi prijavitelji su mikro i mali subjekti malog gospodarstva sa sjedištem, a obrtnici i s prebivalištem, na području Grada Velike Gorice (u daljnjem tekstu: Poduzetnici) koji zadovoljavaju sljedeće uvjete:

  • imaju status poduzetnika početnika (poduzetnik do tri godine poslovanja)
  • obavljaju djelatnost iz područja informacijskih i komunikacijskih tehnologija te uslužnih djelatnosti
  • nemaju duga prema državi, Gradu Velikoj Gorici i trgovačkim društvima u vlasništvu Grada Velike Gorice (Gradsko stambeno gospodarstvo VG, VG Čistoća, VG Vodoopskrba i VG Komunalac)

Više o uvjetima i kriterijima možete pronaći OVDJE.

Objava GRAD objavio javni poziv za korištenje prostora i usluga ‘Startup VG Inkubatora’ pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.