Prijava

Vaša prijava

Svojim fotografijama i videima pokažite turistima najljepše poglede Hrvatske

['fotografije', 'fotografski natječaj', 'hrvatska turistička zajednica', 'natječaj']

Hrvatska turistička zajednica na svojim stranicama i društvenim platformama neprestano dijeli predivne fotografije Hrvatske, a sada traže i vaš doprinos.

Sudjelujte u projektu ‘Uživaj u bojama Hrvatske’ sa svojim fotografskim ili video autorskim djelom i konkurirajte za uvrštanje na platformu. “Dragi domaćini, voljeli bismo u svoju galeriju dodati i vaše fotografije ili videozapise. Pošaljite nam najljepše prizore svojih mjesta i zajedno pokažimo svijetu da ga Hrvatska čeka, ljepša nego ikad i spremna za stvaranje novih uspomena.”, navode iz HTZ-a.

Kako biste sudjelovali potrebno je da fotografiju ili videozapis pošaljete na e-adresu enjoytheview@htz.hr. Ukoliko koristite Instagram, fotografiju ili video možete poslati na profil enjoytheview_fromcroatia, koristiti #EnjoyTheColoursFromCroatia ili spomenuti @enjoytheview_fromcroatia. Na Facebooku i Twitteru također možete podijeliti vašu fotografiju ili videozapis koristeći #EnjoyTheColoursFromCroatia.

Uz to navode da ako iza vaše fotografije ili videa stoji neka priča koju biste rado podijelili, slobodno dodajte kratak opis. Više informacija pronađite na OVOM LINKU.

Objava Svojim fotografijama i videima pokažite turistima najljepše poglede Hrvatske pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.