Prijava

Vaša prijava

Čiče Run&Bike: U petak posljednje kolo trčanja i bicikliranja oko jezera Čiče

['čiče run and bike']

Sportsko rekreativna liga Čiče Run&Bike održala se i ovog ljeta, a uskoro natjecatelje čeka i zadnje, 12. kolo na stazi duljine oko 5 kilometara koja opisuje krug oko jezera Čiče. Zadnje kolo trči i biciklira ovog petka, 16. listopada.

Liga je podijeljena na dvije kategorije – Run i Bike&Run. Pravo sudjelovanja u Bike&Run kategoriji imaju samo punoljetni natjecatelji. Za najbolje u ligi su osigurane medalje i nagrade sponzora, iako napominju da natjecatelji ne moraju nastupati s namjerom da se plasiraju.

Natjecatelji se prijavljuju na svako pojedino kolo slanjem e-poruke na adresu: prijave.crb@s34.com.hr. U e-poruci potrebno je napisati: ime i prezime, spol, godinu rođenja, klub, datum kola na koje se natjecatelj prijavljuje i kategorija na koju se natjecatelj prijavljuje. Prijava je potpuna uplatom u iznosu od 20,00 kn za svako pojedino kolo. Prijave su moguće i na mjestu događaja neposredno prije održavanja lige, najkasnije 20 minuta prije početka natjecateljskog kruga. Više o prijavama i uplatama možete pronaći na stranicama lige.

Proglašenje pobjednika i tombola održat će se 24. listopada i ta dnevna fešta će se održati u Etno naselju Novo Čiče.

Ova liga ima i humanitaran karakter jer natjecatelji imaju priliku donirati novac za Udrugu za dobrobit i zaštitu životinja – Sigurna kućica.

Objava Čiče Run&Bike: U petak posljednje kolo trčanja i bicikliranja oko jezera Čiče pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.