Prijava

Vaša prijava

Žene, osnažite se!

[]

Ako te zanima kako lakše pronaći posao, želiš se osnažiti i naučiti bolje nositi s izazovima, ali i steći neke vještine ne samo komunikacije već i samoobrane onda- nastavi čitati!

Prijavi se na besplatnu Radionicu osnaživanja za nezaposlene i zlostavljane žene koja će se održati u Velikoj Gorici od utorka, 1., 2. i 3. prosinca 2020.

Broj polaznica je ograničen pa iz Udruge Sofija, koja je i nositelj projekta, potiču na što skorije prijave, nakon čega će polaznice dobiti i detaljne informacije.

Prijave, ali i informacije o tome kako izgleda radionica potražite OVDJE.

“Tri dana ćemo se snaživati, učiti kako unaprijediti socijalne i komunikacijske, prezentacijske i pregovaračke vještine. Naučit ćemo te kako pisati kvalitetnije životopise i pripremit ćemo te za uspješne intervjue za posao koji su pred tobom. Sve ovo će ti pomoći da lakše pronađeš posao i prepoznaš prilike za ravnopravno sudjelovanje na tržištu rada. Otkrit ćeš tajneuspješnog predstavljanja na razgovoru za posao i naučiti kako se istaknuti od ostalih kandidata. Pripremit ćemo te za sve situacije i osnažiti te na radionicama samoobrane temeljene na Krav Maga borilačkoj vještini, vratit ćeš samopouzdanje i steći sigurnostu svoje sposobnosti”, poručuju nositeljice projekta.

 

Objava Žene, osnažite se! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.