Prijava

Vaša prijava

Glovo je stigao u Veliku Goricu! Isporučuju gotovo bilo što

['glovo', 'glovo velika gorica']

Glovo, aplikacija za dostavu na zahtjev koja unutar grada isporučuje bilo što, stigla je u Veliku Goricu.

Glovo je startup koji se bavi dostavom na zahtjev, a koji korisnicima omogućuje kupnju, preuzimanje i slanje bilo kojeg proizvoda, bilo kada, unutar nekoliko minuta u istom gradu, uključujući naručivanje večere, kupovinu u trgovinama i kupnju poklona u zadnji čas. Kako bi korisnici iskusili sve blagodati Glova, tvrtka daje 50 kn popusta za prvu narudžbu s kodom POPUST50.

Na krilima dosadašnjih uspjeha u našoj zemlji, startup nastavlja sa svojom ekspanzijom te dolazi u Veliku Goricu. Time se broj gradova u kojima tvrtka posluje povećao na jedanaest.
Glovo nudi široki spektar usluga koje će vam posebno dobro doći u ovim izazovnim vremenima.

Naručite iz restorana, trgovina, kafića..

Korisnici mogu birati hranu iz raznih restorana te ju dobiti još uvijek vrelu u roku od 30 minuta. Namirnice mogu kupovati iz udobnosti i sigurnosti svojih domova, bez potrebe da odlaze u trgovinu i nose vrećice kući. Glovo je jedinstven po svojoj «bilo što» usluzi, u koju korisnici mogu upisati što god im je potrebno iz grada, a Glovo će to donijeti za nekoliko minuta, čak i ako trgovina nije prisutna u aplikaciji. «Glovo radi na poboljšanju gradskog života tako što omogućuje da sve u gradu bude odmah dostupno svima. Cilj nam je povezati građane s mogućnostima.», rekao je Teo Širola, direktor tvrtke Glovo Hrvatska.

Glovo je građanima i lokalnim poduzećima u vrijeme Covid pandemije podrška više nego ikad. Aplikacija omogućuje korisnicima da ostanu u sigurnosti svojih domova, a istovremeno podržava lokalna poduzeća da prebrode teška vremena tako da njihov posao i dalje funkcionira kroz Glovo. Tvrtka pojačava sigurnosne mjere neprestanom edukacijom svojih dostavljača, pružajući korisnicima beskontaktnu dostavu na zahtjev i potičući plaćanje kreditnim karticama kako bi se izbjegao nepotreban kontakt.

Od sada građani Velike Gorice mogu kupiti sve što žele iz udobnosti svojih domova, u nekoliko minuta, zahvaljujući širokom asortimanu proizvoda i usluga tvrtke Glovo – poput restorana, kafića, supermarketa i trgovina. Glovo nudi popust od 50 kn prilikom prve narudžbe s kodom POPUST50 kako bi korisnici mogli isprobali aplikaciju, te besplatne dostave svih narudžbi sve dok su na snazi stroge epidemiološke mjere.

Teo Širola, direktor tvrtke Glovo Hrvatska, izjavio je: «Vrlo smo uzbuđeni zbog našeg dolaska u Veliku Goricu. Time jačamo našu prisutnost u Hrvatskoj i podržavamo razvoj sektora dostave: svaki dan sve više potrošača bira usluge koje nude neposredne i personalizirane dostave.» Širola dodaje da je «upravo to glavni cilj Glova: zadovoljiti potrebe i pojednostavniti svakodnevni život građana putem visokokvalitetne i brze usluge.»

Glovo je promijenio način na koji građani kupuju, pozicionirajući se kao jedinstveno rješenje i isporučujući preko milijun narudžbi mjesečno širom svijeta.

O Glovo aplikaciji

Glovo je aplikacija koja omogućava kupnju, preuzimanje i slanje bilo kojeg proizvoda u istom gradu, za manje od sat vremena. Ima više od 1,8 milijuna aktivnih korisnika mjesečno i 25.000 pridruženih partnera. Glovo je prisutan u 288 gradova u 26 zemalja, uključujući regije EEMEA, LATAM i najnovije Podsaharsku Afriku. Trenutno zapošljava preko 1500 ljudi diljem svijeta, od toga 600 u centrali u Barceloni, a preko 50.000 aktivnih Glovera zarađuje na platformi.

Objava Glovo je stigao u Veliku Goricu! Isporučuju gotovo bilo što pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.