Prijava

Vaša prijava

Centralno mjesto OPG-ova Hrvatske

[]

Udruga Inovativni projekti zajedno s Hrvatskom zajednicom županija provodi projekt „OPGovi Hrvatske“.

Način funkcioniranja ove platforme je vlastito dodavanje podataka od strane OPG-ova s obzirom da se radi o osobnim podatcima. U Hrvatskoj je registrirano 162.966 obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Rijetki među njima imaju vlastitu internetsku stranicu putem koje na osobniji način mogu predstaviti svoj rad.

Upravo to je temeljna svrha ove platforme – samostalna izrada i upravljanje vlastitom stranicom za svaki pojedini hrvatski OPG.

Projekt je besplatan i ne generira dobit, a razvijen je isključivo dobrom voljom volontera udruge i članova Hrvatske zajednice županija.

Naša zajednička platforma www.opgovi.hr funkcionira na način da svaki od 162.966 hrvatskih OPG-ova može imati vlastitu internetsku stranicu unutar platforme. Moći ćete samostalno unositi kontakt podatke, dodavati svoje proizvode, ispričati priču o svom obiteljskom gospodarstvu, nabrojati nagrade i priznanja koja ste osvojili te dodavati fotografije.

Sjajno zar ne? Podatke uvijek možete jednostavno mijenjati putem računala ili mobitela, a sve što Vam je potrebno je e-mail adresa i malo entuzijazma za koji smo sigurni da ga imate. Također, moći ćete na Vašim vizitkama istaknuti vlastitu web adresu u obliku www.opgovi.hr/opg/imeiprezime. Upute za registraciju dostupne su ovdje

Više informacija dostupno je ovdje