Prijava

Vaša prijava

Poziv za sudjelovanje u nagradnom natječaju EUinmyregion 2020

[]

Stručnjaci koji rade s projektima i programima koje financira EU pozivaju se na sudjelovanje u nagradnom natječaju #EUinmyregion-Priče, s pomoću kojeg možete osvojiti sudjelovanje na tjednu regija EU u listopadu u Bruxellesu, u posebnom programu koji uključuje trening i osigurava vidljivost za projekt ili program koji je sadržan u priči. Format priča je slobodan, može biti video ili audio, u obliku slika ili teksta. Natječaj je otvoren do kraja kolovoza.

Za sudjelovanje na natječaju, pošaljite link koji vodi do priče koja je dostupna javnosti na info@euinmyregion.eu (Predmet: “EUinmyregion – stories”).

U e-mailu navedite jasnu izjavu da ste pročitali i razumjeli pravila i uvjete usluge u e-mailu i da ih prihvaćate. Potpisani obrazac za autorizaciju potreban je samo kada se pojedinci mogu prepoznati na slici.

Dobre priče ne govore nam jednostavno nešto što već nismo znali. Njima se dijele ideje, iskustva pa čak i mišljenja. Jednostavne su i usredotočene. Dobre priče su zabavne, a opet poučne, univerzalne i nezaboravne. Podijelite svoje s nama.

* Cjelokupna dokumentacija nagradnog natječaja dostupna je na sljedećoj poveznici:  https://ec.europa.eu/regional_policy/hr/policy/communication/euinmyregion/stories/

Izvor: http://odraz.hr/