Prijava

Vaša prijava

Javni poziv za podnošenje prijava za korištenje kućica na manifestaciji “Lokalna hrana na lokalnom stolu 2020. godine”

[]

Grad Petrinja objavio je Javni poziv za podnošenje prijava za korištenje kućica na manifestaciji “Lokalna hrana na lokalnom stolu 2020. godine”.

Predmet Javnog poziva je dodjela na korištenje četiri (4) montažne kućice na lokaciji u Petrinji, Trg hrvatskih branitelja, za potrebe održavanja manifestacije u organizaciji Grada Petrinje pod nazivom “Lokalna hrana na lokalnom stolu 2020. godine” tijekom listopada, studenog i prosinca.

Prihvatljivi prijavitelji su obiteljska poljoprivredna gospodarstva s vlastitim poljoprivrednim proizvodima sa sjedištem na području Grada Petrinje.

Svrha održavanja manifestacije je pomoći poljoprivrednim proizvođačima s područja grada Petrinje uslijed zdravstvene krize uzrokovane virusom COVID-19, stvaranjem povoljnijih poslovnih uvjeta za plasman proizvoda na tržištu.

Grad Petrinja poziva zainteresirane subjekte (obiteljska poljoprivredna gospodarstva) da podnošenjem prijava iskažu interes za korištenje montažnih kućica i drugih predviđenih mjesta tijekom održavanja manifestacije.

Javni poziv je otvoren tijekom cijelog trajanja manifestacije, a prijave se dostavljaju Gradu Petrinji na adresu Ivana Gudulića 2, 44250 Petrinja, osobno u pisarnici ili u elektronskom obliku putem adresa: poljoprivreda@petrinja.hr ili marijeta.grabovac@petrinja.hr.

Više informacija te obrazac za prijavu dostupno je ovdje

Izvor: https://petrinja.hr/