Prijava

Vaša prijava

NATJEČAJ za dizajn promocijskih materijala Maraton kluba „Velika Gorica“


Dizajn promocijskih materijala Maraton kluba „Velika Gorica“

Klub očekuje od autora/grafičkog dizajnera/marketinške agencije postavljanje jedinstvenog vizualnog identiteta svih predloženih tiskanih promocijskih materijala. Uz navedene letke potrebno je kreirati i mapu koja bi bila „omot“ za sve letke. Sadržaj pojedinih letak definira Klub. Tekstovi za letke nalaze se u privitku, kao i određen broj fotografija. Fotografije će se koristiti iz postojeće fototeke Kluba.
Za sve letke treba predvidjeti i elektronsku verziju za postavljanje na mrežne stranice Kluba. Format letaka i vrstu papira predlaže dizajner, vodeći računa o ekonomičnosti, jer se svi letci dijele besplatno.

Rokovi:
Datum objave : 7. veljače 2014.
Rok za dostavu prijedloga: 13. ožujak 2014.
Datum javne promocije prijedloga: 14. ožujak 2014.
Datum javnog odabira prijedloga: 23. ožujak 2014.

Nagrade (navedeni su isključivo ukupni bruto iznosi):
Prva tri rješenja po odabiru imenovane peteročlane komisije bit će nagrađena sa novčanom nagradom:
• 2000,00 (dvije tisuće) kn za prvo mjesto
• 1000,00 (tisuću) kn za drugo mjesto
• 500,00 (pet stotina) kn za treće mjesto
Peteročlana komisija uključuje ugledne osobe iz javnog života: direktoricu Turističke zajednice Grada: g. Miladu Mesarić, predsjednika Kluba g. Darka Mišerića, dogradonačelnika Ervina Kolarca, predsjednika Zajednice športskih udruga Grada, g. Gorana Kovačića, povjerenik za šport Ureda Vlade Republike Hrvatske za udruge profesora dr. sc. Mario Kasović. Odluka komisije je diskrecijska i konačna bez prava žalbe. Sva rješenja bit će promovirana u holu velikogoričkog srednjoškolskog centra dana 14. ožujaka 2014., a proglašenje odabranog prijedloga bit će održano u sklopu Turopoljske trke 23. ožujaka 2014.

raspis natječaja za dizajn promo materijala