Prošle sezone, nakon ispadanja Mraclina u niži rang, Uprava kluba je i nadalje vođenje struke prepustila Emilu Družiću, a njemu nije ništa bolje krenulo ni u novoj sezoni. U protekla četiri kola momčad sa Nove grabe ubilježila je mršavi bod uz tri poraza u nizu što je itakako alarmiralo čelništvo kluba.

Da popravi stanje u momčadi koja je u sezonu ušla u zaista lošem tonusu doveden je novi strateg, poznati turopoljski trener Vlado Horvat. Bodovi se ne mogu povratiti, ali dosta toga može.

– Moramo se okrenuti svojim nedostatcima, u nastavku prvenstva želimo vratiti dio propuštenoga i gledateljima. Moramo stvoriti prepoznatljivu momčadsku igru, pokušat ćemo popraviti što se može popraviti i vjerujem da imamo potencijala za to – smatra novi prvi čovjek struke u mraclinskoj Grabi Vlado Horvat, kojega već u debiju naredne nedjelje očekuje njegov bivši klub Turopoljac iz Kuča.

– Da sam znao da igramo protiv njih odgodio bih promociju – rekao je u šali Vlado Horvat, svjestan da je pred njim rudarski posao: pokrenuti momčad u pozitivnom smjeru.

Post Vlado Horvat preuzima kormilo Mraclina je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.