Prijava

Vaša prijava

Anđele ispratile staru i dočekale novu godinu


Društvo žena “Anđela Lovreković” organiziralo je doček Nove godine u Društvenom domu u Mraclinu, sa svojim prijateljima i gostima, koji su se počeli okupljati oko 20 sati. Nakon fine večere koju su uz budno oko mraclinske vrsne šefice kuhinje Vere Vincek, osmislile i priredile same – odojak, grah i nezaobilazna francuska salata – bila je tu za okrijepu i sarma, koja se je gostima grijala i u ranim jutarnjim satima. Uz odličnu svirku sastava “The Dingos”, u Novu se je godinu ušlo raspjevano i rasplesano, uz čašu pjenušca, a za vatromet točno u ponoć, pobrinuli su se Tona Kos i Željko Kodrnja.

Poslije ponoći najhrabriji i najspretniji plesači zaplesali su ples s narančama. Stiskale su se naranče čelima, nosevima, licima, pridržavale očima, pa čak i ušima, no svejedno su padale i plesači su morali napuštati plesni podij. U finalu su se našle, naravno, žene: šogorice Tajana Ivanac i Anita Šipušić, te sestre Ljubica Kos i Katica Štuban, a pobjedu su odnijele najspretnije – sestre Ljubica i Katica.

“Anđele” su i ovaj puta bile vrijedne, dočekavši Novu godinu radno, ali su se uza sve obaveze uspjele i lijepo zabaviti. U Domu je tijekom cijele večeri vladala odlična atmosfera, te će se ovaj doček dugo pamtiti kao još jedno događanje koje su Anđele s uspjehom ostvarile.

Anđele se zahvaljuju svima koji su “riskirali” i s njima dočekali Novu godinu, u nadi da nisu požalili što su za doček Nove godine, izabrali Mraclin, te ujedno svim dobrim i veselim ljudima žele zdravu, veselu, sretnu i uspješnu 2018. godinu.

Foto: Vesna Tafra i Vlado Vinetić

Post Anđele ispratile staru i dočekale novu godinu je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.