Prijava

Vaša prijava

Javni poziv za dodjelu financijskih potpora za obnovu tradicijske graditeljske baštine Turopolja


Grad Velika Gorica poziva sve vlasnike i korisnike tradicijskih objekata (čardaka, drvenih hiža) na području Grada Velike Gorice da podnesu prijave za dodjelu financijskih potpora iz gradskog proračuna za obnovu tradicijske graditeljske baštine Turopolja.

Na temelju članka 3. Pravilnika o dodjeli financijskih potpora iz gradskog proračuna za obnovu tradicijske graditeljske baštine Turopolja (Sl. glasnik GVG br.3/2017), Gradonačelnik Grada Velike Gorice raspisuje Javni poziv za dodjelu bespovratnih financijskih potpora iz gradskog proračuna za obnovu tradicijske graditeljske baštine Turopolja.

Grad Velika Gorica dodijelit će financijske potpore za obnovu tradicijskih objekata u maksimalnom iznosu do 50% od traženog iznosa navedenog u PRIJAVNOM obrascu, a najviše do 50.000,00 kuna. Natječaj je otvoren do 8. lipnja, a sve informacije o tome kako podnijeti prijavu možete pronaći OVDJE.

Post Javni poziv za dodjelu financijskih potpora za obnovu tradicijske graditeljske baštine Turopolja je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.