Prijava

Vaša prijava

Mraclin se remijem oprostio od sezone


U posljednjoj prvenstvenoj utakmici minule sezone nogometaši Mraclina odigrali su neodlučeno kontra gostiju iz Kobilića. Gosti su stvorili prednost u 12. minuti kada je za vodstvo pogodio Novak da bi u 50. minuti promašili kazneni udarac gdje je Čumpek pucao uz okvir gola. Za izjednačenje i konačan rezultat pobrinuo se najbolji strijelac mraclinske momčadi Anđelko Domitrović koji je u 73. minuti na ubačaj Bartolovića loptu spremio u gostujuću mrežu.

Poslije utakmice igrači i navijači Mraclina zajedničkim roštiljem i hladnim pićem na terasi sportskog doma Nove grabe zaključili su turbulentnu sezonu.

Spomenimo također da je prijespomenuta mraclinska družina nagradila navijača i donatora gospodina Ivana Bana iz Velike Bune dresom kluba koji mu je uručio kapetan Sony Dražić.

MRACLIN – VATROGASAC (K) 1:1

MRACLIN. SRC Nova graba. Gledatelja 100.

Sudac: I. Marinčević (Mičevec). Pomoćnici: Klasnić (Ogulinec) i Kovač (V. Mlaka).

STRIJELCI: 0:1 – Novak (12), 1:1 A. Domitrović (73).

MRACLIN: Dražić, Petravić, Dolibašić, J. Domitrović, Kapović, Ćevid, Bobesić, Starčević, J. Cvetnić (od 46. Bartolović), A. Domitrović, Čičak.

TRENER: Vlado Horvat.

VATROGASAC (K): Čavar, Čumpek, Mirenić, Grilec, Ivkić, Muhić, Kontić, Novak, Barišić, Dilberović (od 76. Lihtar), Šošić.

TRENER: Nino Matković.

Post Mraclin se remijem oprostio od sezone je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.