Prijava

Vaša prijava

Vatreno ludilo


Vatreno ludilo već danima trese lijepu našu. Jos jednom naši nogometasi ispisuju povijest, ujedinjuju cijelu Hrvatsku kao što to nitko ne može, te nam dopuštaju da sanjamo. No, sve ovo nije san, ali zahvaljujući njima živimo i radujemo se kao nikada do sada. Oni koji nisu voljeli nogomet, oni kojima je to bila neshvaćena glupost, napokon shvaćaju što ima u tom nogometu, zašto volimo našu repku, zašto volimo svoj omiljeni klub, te zasto svake nedjelje zivimo za svoj NK Mraclin.

No, vratimo se na repku… kakva drama, kakvo veselje, kakva sreca i kakav ponos. Zašto čovjek place? Uvijek zbog ljubavi.. nije to samo nogomet!!!

I tako skupili se ove subote u prekrasnom okruženju i ambijentu sa dragim ljudima. Živjeli zajedno, proživljavali i na kraju preživjeli, uživali i veselili se… našoj sreći nema kraja!!! Ali… da li je to kraj??? Naravno da ne… srijeda u 20 sati spremni smo na sve!!! Borba do zadnje kapi krvi, zajedno!! Vidimo se u srijedu na istom mjestu, ali ovoga puta u još većem broju, još jači, još nabrijaniji… ali ne mislimo tu stati. Želimo pobjedu u srijedu, a nakon toga u nedjelju očekujemo veliku feštu!! Više o tome nakon srijede i pobjede u polufinalu!!! Obucite kockice i vidimo se!

Tekst: Goran Vukašinec-Stuc