Prijava

Vaša prijava

III. memorijalni malonogometni turnir “Blaž Galeković Blaško”


Ove subote u Mraclinu je održan 3. memorijalni malonogometni turnir Blaža Galekovića Blaška. Bilo je predivno ove subote cijeli dan biti u Mraclinu i uživati. Sve je počelo odigravanjem 7. kola Turopoljsko-posavske lige u kojoj su nogometaši Mraclin pobjedili Gornje Podotočje rezultatom 3:1. Za turnir se prijavilo maksimalan broj ekipa, 12. Zbog vremenske ograničenosti morali smo ograničiti broj sudionika, a ovim putem isprike svima onima koji nisu mogli sudjelovati.

Turnir je počeo u 18 sati, a finale je odigrano u 1.30 h. Momčadi su bile podjeljene u 4 grupe po 3 momčadi, a polufinale su izborile prvoplasirane momčadi u grupi. U prvoj polufinalnoj utakmici momčad Tona i prijatelji pobjedila je momčad CB Pokupčanka & ŠRC Stari grad, a u drugoj momčad OPG Cvetnić s 4:0 CB Egos. U utakmici za 3. mjesto CB Pokupčanka & ŠRC Stari Grad pobjedila je CB Egos rezultatom 2:0. U finalu velika borba. Tijekom utakmice igrači OPG Cvetnić imali su više prilika, no nedostajalo im je sreće jer su nekoliko puta pogađali okvir vrata, te je utakmica završena 0:0. U udarcima sa sedam metara bolja je bila momčad Tona i prijatelji, te zasluženo osvojila turnir.

Za najboljeg igrača proglašen je Dario Šestić (OPG Cvetnić), za najboljeg vratara Josip Pogledić (Tona i prijatelji), a za najboljeg strijelca Marko Cimeša (CB Pokupčanka & ŠRC Stari Grad). Sve utakmice odlično je sudio Tihomir Bratković.

Ovim putem velika zahvala svim posjetiteljima, svim momčadima Turopoljsko-posavske lige, kao i momčadima koje su sudjelovale na Blaškovom turniru. Velika zahvala svim ljudima dobre volje koji su kroz duži period radili u organizaciji, hvala svim sponzorima, kao i Zajednici športskih udruga Velika Gorica. Ukoliko je bilo grešaka, i ako nekoga nismo spomenuli – oprostite.

Hvala svima i vidimo se dogodine!