Prijava

Vaša prijava

Gimnastika okupila velik broj djece


Nakon uhodavanja u listopadu, od početka studenoga gimnastika za djecu održava se u četiri starosne grupe pod stručnim vodstvom dvojice kineziologa – Marka Novakovića i Ivana Zagorca. Svaka grupa ima dva treninga tjedno po 60 min, a djeca osim gimnastičkih elemenata uče i vježbaju osnovne elemente iz različitih sportova. Svaka grupa broji 13 aktivnih članova, što je ukupno 52 aktivnih dječaka i djevojčica koji redovito pohađaju treninge.

Ovim putem zahvaljujemo sponzorima koji su omogućili nabavku opreme te na bilo koji način poduprli ovu sportsku aktivnosti naše djece: Zagrebačka županija, Zajednica sportskih udruga Grada Velike Gorice, PPS Galeković,  Grafički studio MM, Maraton klub Velika Gorica te Mjesnom odboru koji nam je ustupio prostor za vježbanje.

Osim nogometnih selekcija, ove godine će kalendar NK Mraclina krasiti i fotografije naših malih i velikih gimnastičara, a u nastavku donosimo nekoliko fotografija s treninga.


Fotografiranje grupe 1 i 2 za kalendar NK “Mraclin”. Zahvaljujemo Maraton klubu Velika Gorica na doniranim majicama za treninge. Trener Marko Novaković.


Fotografiranje grupe 3 i 4 za kalendar NK “Mraclin”. Zahvaljujemo Maraton klubu Velika Gorica na doniranim majicama za treninge. Trener Ivan Zagorec.


Detalj s treninga grupe 3.


Detalj s treninga grupe 2. Trener Marko Novaković.


Detalj s treninga grupe 1. Trener Marko Novaković.


Detalj s treninga grupe 2 – sportski pozdrav na kraju treninga. Trener Marko Novaković.


Katja Matković Mikulčić obilježila 40 godina rada u kulturi

U prometnoj nesreći kod Selnice poginuo muškarac (41)