Prijava

Vaša prijava

Mladež uspješna, seniori doživjeli prvi poraz


Proteklog vikenda u pogonu su bile sve selekcije našeg kluba. U subotu ujutro prstići su u gostima bili bolji od Gorice 03 nenogometnim rezultatom 6:5, a slatka pobjeda izborena je pogotkom u zadnjoj minuti utakmice. Pioniri su na domaćem terenu slavili protiv Vatrogasca 3:0, a limači popodne na gostovanju u Meštrici 3:1. Subotnje popodne zaključili su veterani koji su u Grabi izgubili od Klasa 4:0.

Nakon četiri pobjede u 4 proljetna uvodna kola, seniori su doživjeli prvi poraz, rezultatom 2:0 u Obrezini. Prvih desetak minuta bolje smo stajali na terenu, no nakon toga gubimo konce u igri, te do poluvremena domaćin vodi igru što je rezultiralo pogotkom u 27. minuti kada jednu loptu iza naše obrane koristi Šorša, te zabija za vodstvo domaćih. Drugo poluvrijeme odmah krećemo u ofenzivu i gotovo cijelo vrijeme se igra na polovici domaćina, no bez kvalitetne završnice. Pred kraj utakmice domaćin koristi našu grešku u igri, te iz kaznenog udarca postavlja konačni rezultat. Bila je ovo veoma loša utakmica naših igrača, domaćini su imali više zelje i zaslužili pobjedu. Iako moramo reći da se zbog lošeg i grbavog terena nije mogla uspostaviti igra kakvoj težimo.

Vremena za žaljenje nema, te je potrebno krenuti dalje. U nedjelju nam u Grabu dolazi lider Ivanić koji nije izgubio od prvog jesenskog kola. Biti će ovo nova prilika za dokazivanje naših igrača, a nadamo se i lijepoj podršci s tribina.