Prijava

Vaša prijava

Mraclinu (samo) bod u Novom Čiču


Nakon prošlotjedne velike pobjede protiv Naftaša, nogometaši Mraclina odigrali su neriješeno, 1:1 na gostovanju kod Dinamo Hidrela. Utakmica je odigrana pred velikim brojem gledatelja, a samo na našoj tribini sakupilo se preko 60 gledatelja. Nakon pobjede u prošlom kolu, svi su očekivali nastavak serije. No, neravan teren koji nije dopuštao pretjeranu igru, te nedovoljno kvalitetna naša igra presudili su da u ovoj utakmici osvojimo samo bod. U prvom poluvremenu za nas Guduraš promašuje dva zicera, a za domaćine Kuzmić jedan. U drugom poluvremenu krećemo odlučnije, a rezultat toga je neprestan pritisak na vrata domaćina. U 49. minuti srušen je Cvetnić za 11 m, a lopti prilazi Čičak. Naš sigurni egzekutor nakon dugo vremena promašuje. To nije djelovalo na naše igrače koji nastavljaju dalje, a igra se odvija na polovici domaćina. Nakon nekoliko minuta u 16 m srušen je i Starčević, zasigurno dovoljno za još jedan kazneni udarac, no sudac ne misli tako. Dinamo pokušava na kontre, a pri jednoj takvoj golman Dražić izlazi iz svojih 16 m, te ga domaći igrač pogađa u ruku za sto zarađuje (samo) žuti karton. Iz jedne kontre za domaćina dosuđen je slobodni udarac na 30 m iz kosa. Dobro ubacivanje domaćina, Pudić je prvi na lopti, udara je glavom, a nakon toga Dražić rukom udara njegovu glavu, te sudac opravdano dosuđuje kazneni udarac za domaćina. No, veća kazna od kaznenog udarca dogodila se u svoj toj gužvi. Teško su stradala naša dva igrača: golman Dražić i Ćevid. Prekid zbog njihovih ozljeda glave potrajao je desetak minuta. Nakon prekida Jambrešić izvodi kazneni udarac, ali puca iznad grede. Nakon toga igra se rasplamsala, nekoliko šansi s obje strane. Za domaćine iz kontre zabija Blažević, a za nas snažnim prizemnim udarcem Cvetnić. Na kraju, svakome po bod. 

Bilo je to daleko od naše željene igre i onu koju prikazujemo na domaćem terenu, no bilo je vidljivo da smo u lošijoj izvedbi ipak kvalitetniji od domaćina kojima želimo da počnu pobjeđivati nakon niza neriješenih igara.

Nama sad slijede tri utakmice na domaćem terenu. Za vikend nema seniorske utakmice, vec se 1. svibnja igra s Meštricom. Nakon toga, sljedeće nedjelje s Bunom, a tjedan dana nakon toga s Oborovom.

I na kraju ono najbitnije, Sonny i Ćeva su dobro, dobili su nekoliko šavova na glavi i kapku, a pred njima je 2 do 3 tjedna pauze.

Foto-galerija: Vlado Vinetić


Doživite turopoljsko Jurjevo ove nedjelje u dvorcu Lukavec