Prijava

Vaša prijava

Poziv na predstavu zelinskih kazalištaraca


Društvo žena „Anđela Lovreković“  i Vijeće mjesnog odbora Mraclin pozivaju na kazališnu predstavu zelinskog amaterskog kazališta „ZAMKA“ pod naslovom „Više sreče drugi put“, koja će se održati u petak 3. svibnja 2019. u 20,00 sati u Društvenom domu. Cijena ulaznice je 30,00 kuna, a tko želi, može donirati i više novaca, prema svojim mogućnostima.

Naime, sav prihod od ulaznica donirati ćemo obiteljima Miličević – Kovačić, kojima se krajem prosinca prošle godine zapalilo krovište. Obitelj Miličević momentalno je smještena u Velikoj Gorici, ali rado bi se vratili svojoj kući. Na kući je potrebno izmjeniti krovište, kako bi se stekli barem minimalni uvjeti za useljenje. Svjesni smo da prihodom od ove predstave, nećemo moći učiniti mnogo, stoga pozivamo sve koji žele pomoći bilo putem materijala, bilo financijski, da se jave:

predsjedniku mjesnog odbora, gospodinu Tihomiru Hubaku, 098 308 457

gospođi Jasni Čunović 099 816 7070,  ili

gospođi Vesni Tafra 091 959 1249.

Obitelji su dobile od Grada Velike Gorice jednokratnu pomoć, koja nije bila dostatna za neku veću akciju oko uređenja, a određena sredstva prikupila je i gospođa Katica Galeković.

Dragi mještani, pozivamo vas da se odazovete ovoj humanitarnoj akciji, kako bismo pomogli našim sumještanima da se vrate u svoj dom.