Prijava

Vaša prijava

Danas se rodio spasitelj ovoga svijeta, sretan Vam Božić!


Radujmo se svi u Gospodinu, spasitelj se naš rodio, danas nam s neba pravi mir siđe. Spomenimo se dara Božjega, Bog je postao čovjekom, Emanuel – s nama Bog! Dar Očeve ljubavi, dao je svoga sina da postane čovjekom, uziđe na križ, svojom mukom i smrću, uskrsnućem, nama podari spasenje.

Bože, ti su ovu presvetu noć obasjao pravim svjetlom, Isusom Kristom. Mi smo na zemlji upoznali otajstvo svjetla, daj nam u nebu uživati Njegovu radost!

– On je taj koji prosvjetljuje našu savjest i mi smo njegovim riječima upućeni na blizinu s Bogom. Biti uistinu djeca Božja, sinovi Božji. Nudi nam se Božja ljubav, a da li mu dopuštamo da bude dio našeg života. Svojima dođe i njegovi ga ne primiše. Svake godine naša srca postaju za Boga sve zatvorenija, sve se pretvara u čudna nazivlja, sve samo ne slavljenje Boga. Ovih dana naša župa živi tugu. Mi ćemo imati 89 pogreba i 54 krštena. Molimo za našu župski zajednicu, za obitelji ovog mjesta, da nas Bog dragi prosvijetli, Kristovom riječi i milošću. Da prihvatimo život i u njemu samog dragog Boga. Hvala svima koji su dopustili da Bog bude dio njih ovih svetih dana, da se u duhu evanđelja vladaju i žive kao istinska djeca Božja.

Danas se rodio spasitelj ovoga svijeta, danas se u gradu Davidovom rodio Krist Gospodin.

– Želim od srca da u novoj godini koja je pred nama, ako nam Bog dopusti da je živimo, budemo razboritiji. Da živimo riječ evanđelja. Neka vas Bog čuva i blagoslovom vodi – završnom se je čestitkom prisutnim vjernicima obratio naš župnik i dekan velečasni Đuro Sabolek.