Prijava

Vaša prijava

Nogometaši Mraclina krenuli u pripreme za proljetni dio prvenstva


U predvečerje 29. siječnja službeno su počele pripreme nogometaša Mraclina za proljetni nastavak prvenstva I. županijske lige istok. Poznato je da Mraclin ima samo jedan motiv u proljetnom dijelu – prestići susjedni, vukovinski Ban Jelačić, koji bježi jedan bod, i plasirati se u rang više. U klupskim prostorijama uvodno su se igračima obratili predsjednik kluba Goran Vukašinec koji je jasno igračima iznio već spomenuti cilj i trener Marko Pancirov, koji je zatim igrače poveo na Staru grabu na kojoj je odrađen prvi ovogodišnji trening.

Službeno nitko nije zatražio ispisnicu, jedino su Josip Dolibašić i Ladislav Roginić obznanili pauziranje od igranja. Novopridošli igrači su Matej Skrbin, Hrvoje Kolarić i povratnik u klub, domaći dečko Željko Cvetnić. Zbog jesenske ozljede Mraclin ovog proljeća ne može računati na mladog stopera Željka Babića. Svakako treba spomenuti da veseli povratak jedne od glavnih klupskih karika, oružara Marija Tandarića Bubija, nakon zdravstvenih problema.

Poslije odrađenog treninga uprava je za igrače pripremila roštilj, a podijeljene su torbe koje je momčad osvojila povodom Lucijskog turnira prošle godine. Kompletne pripreme nogometaši Mraclina odradit će na Grabi. U planu su ove pripremne utakmice: već u nedjelju na Grabi gostuje mičevečki Klas, 9. veljače protivnici će biti juniori Hrvatskog dragovoljca, 15. veljače buševski Polet, 19. veljače Lukavec, 23. veljače kup utakmica NSVG kontra Posavca. Ako se prođe slijedi još jedna kup utakmica, u obratnom slučaju protivnik će se pronaći u hodu. Prvenstvo započinje 8. ožujka kada Mraclin gostuje u Maloj Buni. Inače Mraclin će 8. veljače održati godišnju Skupštinu koja je izbornog karaktera.

Foto-galerija: Vitomir Štuban


Natječaj za STEM stipendije