Prijava

Vaša prijava

Mladež / Gostovanje kod Save (SH)


Mlađi pioniri

NK Sava (SH) – NK Mraclin       1 : 1

Utakmica bez nekog lijepog nogometa a većina igre odvijala se na sredini terena. Domaćini kreću puno efikasnije i bolje u samu utakmicu. No naše nade ne daju se tako lako i uspijevaju sve opasne situacije rješavati na vrijeme. Igra Marclina probudila se sredinom prvog dijela i tada  dolazimo do vodstva. Nespretna lopta koja se odbila od golmana završava u golu i Mraclin ima veliko slavlje. Na žalost, znalo se je da Mraclinci ne mogu dugo izdržati s obranom svojeg gola.

U drogom dijelu prilika za gol nije bilo previše. No 10-ak minuta prije samog kraja kada se očekivalo da ćemo uspjeti očuvati rezultat,  desilo se neočekivano. Obrana nije pravovremeno reagirala, jedan igrač nesigurno vraća loptu do golmana koji je nije očekivao. Na veliko oduševljenje gostiju lopta završava u mreži. Mraclinu je ovo druga neodlučena utakmica u nizu, ali nadamo se da će se uz naporne treninge i ova momčad usavršiti i napokon početi ostvarivati velike pobjede.

Stariji pioniri

NK Sava (SH) – NK Mraclin    1 : 3

Pioniri NK Mraclina ostvarili su još jednu senzacionalnu pobjedu, ova momčad više se zaista ne sjeća kad je doživjela poraz. Zgurićevi izabranici ostvarili su petu pobjedu u pet utakmica. Ovo je bila utakmica od koje se nije puno očekivalo, svakako ne pobjeda. Mraclin je u znatno oslabljenom sastavu  uspio pobijediti jednu dobru i kvalitetnu momčad. Vidjeli  smo mnogo lijepe i korektne igre.  Igrači protivničke ekpe imali su mnogo šansi i prigoda no na njihovu žalost iskoristili su samo jednu. U svakom slučaju, Mraclin je bio bolja momčad na terenu i zasluženo 3 boda odlaze u Novu Grabu.

Sljedeće kolo mlađi pioniri i pioniri nemaju na rasporedu utakmice, tako da im predstoji vikend za opuštanje i punjenje baterija za susjedski ogled kontra jake Bune.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The post Mladež / Gostovanje kod Save (SH) appeared first on NK MRACLIN.