Prijava

Vaša prijava

Novi trener Rijeke dolazi s klupe jednog od aktualnih “superligaša”, od tri kandidata jedan je vrlo blizu Rujevice

[]

RIJEKA Zagrebački mediji tvrde da je potraga za trenerom Rijeke praktički stigla do svojeg kraja. Tri su izgledna kandidata za preuzimanje klupe Bijelih, a jedno od njih vrlo blizu Rujevice.

Damir Mišković i njegovi suradnici kontaktirali su Silvija Čabraju, trenera Lokomotive, Marija Kovačevića, trenera Varaždina i Željka Sopića, trenera Gorice. Svoj trojici zajedničko je da su se isprofirirali kao treneri momčadi, koje osim nužnih rezultata, znaju razvijati mlade igrače kakvih u svlačionici Rijeke ima napretek.

Željko Sopić je, barem prema medijima bliskim tom 49-godišnjem zagrebačkom stručnjaku, u tom tercetu prvi Rijekin “pick” i ako ne dođe do nekog velikog zaokreta mogao bi uskoro biti i službeno potvrđen kao novi trener Rijeke.

Sopić je u karijeri samostalno vodio drugoligaša Rudeša, Dinamo II, azerbajdžanski Sabah i Goricu, koju je prošle sezone senzacionalno spasio od ispadanja iz lige.

 

 

 

Objava Novi trener Rijeke dolazi s klupe jednog od aktualnih “superligaša”, od tri kandidata jedan je vrlo blizu Rujevice pojavila se prvi puta na Novi list.