Prijava

Vaša prijava

VIDEO Pogledajte kako je HMNK Rijeka stigla do prve ovosezonske pobjede u Prvoj futsal ligi i najavila nedjeljnu feštu na Trsatu

[]

RIJEKA Riječki malonogometaši svladali su Novi Marof (3:2) u prvoj prvoligaškoj utakmici ove sezone. Teže od očekivanog, ali ne kaže se zalud da je svaki početak – težak. Riječani su napravili prvi korak prema željenom cilju i plasmanu u SuperSport HMNL, a osim strijelaca, slovenskog reprezentativca Alena Fetića (2) i Denija Manestra (na asistenciju U-19 reprezentativca Lorena Radića), svoj nemali doprinos pružio je i vratar Carlo Berković s nekoliko sjajnim obrana.

Riječani su tako na najbolji mogući način najavili nedjeljnu feštu na Trsatu (17 sati) i prvi domaći susret protiv Gorice koja je u prvom kolu poražena od Universitasa (4:3). U ostalim susretima Šibenik 1983 je slavio protiv Broda 035 (7:2), Jezera su kod kuće izgubila od Nove Gradiške (3:1), a vinkovačka Aurelia je bila bolja od Splita u gostima (8:5).

Ulaznice za nedjeljni susret prodavat će se po cijeni od pet eura, a s obzirom na veliki interes navijača (HMNK Rijeku prati i Armada…) prošle sezone nema sumnje da će tribine Dvorane mladosti na ovosezonskom prvenstvenom debiju biti dobranom ispunjene.

Standings provided by Sofascore

Objava VIDEO Pogledajte kako je HMNK Rijeka stigla do prve ovosezonske pobjede u Prvoj futsal ligi i najavila nedjeljnu feštu na Trsatu pojavila se prvi puta na Novi list.