Prijava

Vaša prijava

ISTRA 1961 – RIJEKA 15 SATI Bijeli u domaćinskoj atmosferi Drosine priželjkuju novu pobjedu koja ih može učvrstiti na vrhu

[]

RIJEKA Nogometaši Rijeke od 15 sati gostuju na Aldo Drosini. Susjedski derbi nakon reprezentativne stanke može lideru s Rujevice donijeti dodatno učvršćivanje prve pozicije na ljestvici, a posebno je važan u kontekstu neočekivano posrtaja Dinama koji je doživio poraz u Velikoj Gorici. Puljani nisu ni približno moćni kao prošle sezone, Zeleno-žuti su još uvijek u traženju prave forme ove sezone. To naravno ne znači da Bijeli čeka lagana zadaća.

Derbiji susjeda nerijetko donose iznenađenja i stoga ne čudi što je trener Željko Sopić kroz svoje medijske istupe posljednjih dana slao upozoravajuće poruke za svoje igrače. Jasno je s druge strane da ako Rijeka bude na razini većine svojih izdanja ove sezone da će doći do nove pobjede. Ne treba u cijeloj priči smetnuti s uma da drugoplasirani Hajduk čeka susret s Osijekom pa pobjeda nad Istrom 1961 može imati poseban značaj za stanje na ljestvici.

Neće izostati ni već pomalo uobičajena riječka navijačka invazija na Pulu. Brojni navijači Rijeke ispunit će jug i dio susjednog zapada stadiona Aldo Drosine pa se unaprijed može zaključiti da će Bijeli danas igrati u domaćinskoj atmosferi.

Čekamo službene sastave.

 

ISTRA 1961 – RIJEKA 15 sati (MAXSport 1, HRT 2)

Stadion Aldo Drosina. Gledatelja: -. Sudac: Ante Čulina (Zagreb). Strijelci: -.

ISTRA 1961: Majkić, Hujber, Majstorović, Marešić, Devetak, Maurić, Mlinar, Blagojević, Kadušić, Erceg, Lisica.

RIJEKA: Labrović, Smolčić, Galešić, Mitrović, Goda, Selahi, Pašalić, Fruk, Janković, Pjaca, Ivanović.

Standings provided by Sofascore

 

Objava ISTRA 1961 – RIJEKA 15 SATI Bijeli u domaćinskoj atmosferi Drosine priželjkuju novu pobjedu koja ih može učvrstiti na vrhu pojavila se prvi puta na Novi list.