Prijava

Vaša prijava

OK Velika Gorica - OK Fortis Volta


Danas s početkom u 15 sati u Gradskoj sportskoj dvorani na rasporedu je utakmica 4. kola 1.B lige između ekipa OK Velika Gorica - OK Fortis Volta.
Gošće iz Zagreba za sada imaju 2:1 omjer pobjeda i poraza. U prvom kolu su nakon napete i neizvjesne utakmice pobijedile  OK Sisak sa 3:0. U drugom kolu u gostima su poražene od HAOK Mladost II sa 3:1, da bi već u idućem kolu u gostima pobijedile OK Varaždin Volley sa 3:0.
Domaće igračice, OK Velika Gorica je u sezonu ušla sa dva poraza koja su uzrokovana i promijenom dvorane i ozljedama pojedinih igračica i impresijom protivnikom. U prvom kolu poražene su od HAOK Mladost 3:0, a u drugom su kao gošće izgubile od OK Varaždina.U trećem kolu pobijeđen je OK Karlovac sa 3:0 u napetoj i neizvjesnoj utakmici. Ta pobjeda je jako puno značila za mlade domaće igračice i sada spremne i uvjerene u svoju kvalitetu dočekuju gošće iz Zagreba.
Po svemu sudeći očekuje nas napeta i neizvjesna utakmica,  očekuje nas dobra odbojka.
Pozivamo navijače i ljubitelje odbojke da uz pomoć njihove podrške igračice Vinka Ivelja nastave sa pobjedama i dobrim igrama.
OK Velika Gorica - OK Fortis Volta. 15 sati, Gradska sportska dvorana.



Informatika - zadaci za ponavljanje za peti razred

Vatrogasna vježba Donjeg Turopolja