Prijava

Vaša prijava

5.tradicionalno okupljanje djece, roditelja i prijatelja kluba OK Velika Gorica


Pred početak nove odbojkaške sezone već petu godinu okupljaju se roditelji,djeca i prijatelji kuba.
Na ovogodišnjem druženju koje je održano u nedjelju 22.09.13. na igralištu u Čićkoj Poljani okupilo ih se više od stotinu.Ove godine pridružili su nam se i dragi gosti: gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić, predsjednik Hrvatske odbojkaške udruge Zdeslav Barać i predsjednik ZŠUGVG Goran Kovačić.
Nakon uvodnog dijela podijeljene su plakete zahvale OK Velika Gorica. Ove godine plakete su dobili: prvi predsjednik kluba Gabro Šimić, novinar-reporter David Jolić i dugogodišnji prijatelj i član kluba Vinko Matić.
Druženje se nastavilo uz roštilj za koji su i ove godine bili zaduženi očevi, koji su u tome postalI pravi majstori na zadovoljstvo svih prisutnih. Odbojka nas je ponovo sve spojila i pokazala još jedanput koliko je sport važan za svakog pojedinca ali i za zajednicu u cjelini. Uz cjelodnevnu igru na dva odbojkaška terena mogli smo uživati u susretima djece i njihovih roditelja. Pobjednici ovogodišnjeg turnira su svi koji su došli i zajedno zaigrali odbojku. Ponovno smo pokazali da klub nije samo slovo na papiru, već da klub čine ljudi,naša djeca, roditelji i prijatelji.
Na kraju su svi zaželjeli djevojkama i djevojčicama uspjeh u natjecanjima predstojeće sezone.