Prijava

Vaša prijava

Kadetkinje OK Velika Gorica zlatne



U subotu 20.travnja je u dvorani OŠ Vukovina odigrana završnica županijskog prvenstva u odbojci  za kadetkinje (djevojke 96.godište i mlađe).Odbojkašice OK Velika Gorica naslovom prvakinja okrunile su još jednu uspješnu sezonu mlađih dobnih kategorija kluba.
U prvoj polufinalnoj utakmici OK Velika Gorica je bila bolja od ŽOK Azena sa 2:1 u setovima, dok je u drugom polufinalu ŽOK Vrbovec pobjedio OK Nebo iz Zaprešića također sa 2:1.
U utakmici za treće mjesto između ŽOK Azene i OK Nebo slave Zaprešičanke sa 2:1 i osvajaju brončanu medalju.
U finalu OK Velika Gorica uvjerljiva protiv ŽOK Vrbovca i sa 2:0 osvaja prvo mjesto,a Vrbovčanke na kraju drugo. Kadetkinje OK Velika Gorica su se osvajanjem prvog mjesta plasirale na regionalno prvenstvo, među osam najboljih ekipa u regiji centar, gdje će pokušati izboriti odlazak na državno prvenstvo. Ovom medaljom OK Velika Gorica u sezoni 2012./2013.ponavlja uspjeh iz prošle sezone te ponovno osvaja medalje u sve četiri mlađe dobne kategorije: juniorke (94.i mlađe) - zlatne, kadetkinje(96.i mlađe)-zlatne, mlađe kadetkinje(98.i mlađe)-brončane i najmlađe kadetkinje(00.i mlađe)-brončane.Dodajmo da su juniorke  osvojile i srebrnu medalju na regionalnom prvenstvu.
Uspjeh je to vrijedan pažnje i pokazatelj kontinuiranog i kvalitetnog rada s mladima u Odbojkaškom klubu Velika Gorica.




Klasu derbij kola

Hribarova Filmska družina dobila novčana sredstva