Prijava

Vaša prijava

I dalje bez izgubljenog seta


Odbojkašice Velike Gorice suvereno koračaju prventvom 2. A odbojkaške lige, u kojem nakon tri kola imaju maksimalan učinak od tri pobjede bez izgubljenog seta. Sinoć su nakon velike borbe i puno preokreta s 3:0 bile bolje od ekipe Bjelovara.
Iako su gošće u prvom setu bile bliže njegovu osvajanju odličnom završnicom Velikogoričanke su ipak na kraju uzele set. U drugom setu bolja igra domaćih odbojkašica rezultirala je konstantnim vodstvom, a kad se kod rezultata 20:11 činilo kako će ga domaće igračice sigurno privesti kraju usljedila je povratnička serija gošći koje izjednačuju rezultat na 24:24. Posljednja dva poena ipak osvajaju domaće igračice, koje u trećem setu nisu imale previše problema oko njegova osvajanja. 
Bila je to jako teška utakmica, jer su gošće došle s najjačim sastavom u kojem ima dosta iskusnih igračica. Naše cure su pružile više od igre, dale su svoj maksimum i na kraju su zasluženo pobijedile- rekao nam je nakon utakmice trener Velike Gorice, Dražen Uzelac.
U sljedećoj utakmici velikogoričke odbojkašice dočekuju drugoplasiranu ekipu Kaštela iz Pribislavca. Upravo će taj susret pokazati imali li mlada velikogorička ekipa snage da izbori Prvu B ligu koja je označena kao cilj za ovu sezonu.

Ekipa ima potencijala za ostavri taj rezultat, jer su to sve mlade igračice koje su ponikle u našem klubu. Trebamo dalje nastaviti ovako raditi i mislim da neće biti problema- zaključio je Uzelac.
Jučerašnju utakmicu OK Velika Gorica odigrala je u sastavu: Crnjac, Vuglenović, Antolović, Đuračić, Domić, Uzelac, Knezović, Mariajn, Bajić, Suhalj, Baković i Pavić.

ok vg velika 3.jpg

ok vg velika 2.jpg

2. Aodbojkaška liga, 3. kolo
OK VELIKA GORICA- OK BJELOVARA 3:0 (27:25, 26:24, 25:18)