Prijava

Vaša prijava

Rekreativni mješoviti odbojkaški turnir u Velikoj Gorici


Odbojkaški klub Gorica, u suradnji s pastoralom sportaša Zagrebačke nadbiskupije, 3. lipnja 2017. godine organizira rekreativni mješoviti odbojkaški turnir “Gorica kup 2017“ u Gradskoj sportskoj dvorani u Velikoj Gorici.

Turnir će se održati u subotu 3.lipnja 2017., u Gradskoj sportskoj dvorani u Velikoj Gorici, a igrati će se prema već standardnim pravilima za mješovitu odbojku. Konkretno, svaka ekipa  može prijaviti do 12 igrača i igračica, pri čemu moraju voditi računa da u postavi na terenu mogu biti najviše tri muška igrača. Svi zaljubljenici u odbojku svoje prijave mogu izvršiti na broju mobitela: 099/ 8867434 (Renato). Kotizacija iznosi 250 kuna po ekipi, a za najbolje ekipe osigurane su medalje i pehari.

U ime organizatora turnira, izjavu je dao predsjednik OK Gorice, Ivan Šulc: „Na ovaj turnir smo se odlučili iz nekoliko razloga. Odbojka je jedan od rijetkih sportova koje mogu istovremeno igrati i žene i muškarci, i vjerujte mi, ponekad ti mješoviti dvoboji znaju biti napetiji i od nekih drugoligaških utakmica. Nadalje, htjeli bismo se ovim turnirom zahvaliti i našim vjernim navijačicama i navijačima te im omogućiti da barem sudjelovanjem na ovom turniru osjete čari infrastrukture koju, tijekom cijele sezone, koristi OK Gorica.“

Niz igrača OK Gorice je tijekom godina igrao ili igra mješovitu ligu koju organizira Pastoral sportaša Zagrebačke nadbiskupije te su, temeljem njihovih pozitivnih iskustava za ovakav oblik natjecanja, iz vodstva kluba kontaktirali Pastoral sportaša, koji je nesebično pružio pomoć u organizaciji turnira.

Mješoviti karakter turnira predstavljaju i plakati crvene i plave boje, kojima će organizatori nastojati motivirati što veći broj ekipa na prijavu na ovaj iznimno zanimljiv turnir. Sve dodatne informacije možete zatražiti na web stranicama OK Gorice ili na gore navedenom broju mobitela.

Post Rekreativni mješoviti odbojkaški turnir u Velikoj Gorici je prvi puta viđen na Odbojkaški klub Gorica.