Prijava

Vaša prijava

Pobjeda protiv ŽOK Kaštela


U derbiju kola 2. lige odigranom u nedjelju pred mnogobrojnom publikom OK Velika Gorica je slavila  protiv ŽOK Kaštela s 3:2 u setovima (20:25,25:21,25:14,20:25,15:11).
Velikogoričanke su nastavile niz pobjeda i  nakon 4.kola sa 11 bodova nalaze se na prvom  mjestu.
Utakmica je bila s puno obrata i neizvjesnosti do samog kraja. Kaštelanke su okupile najjaču moguću ekipu predvođenu starijim i iskusnim igračicama i u Veliku Goricu su došle po pobjedu, zajedno s punim autobusom svojih navijača.
Nakon prvog seta u kojeg su domaće ušle slabo, a gošće ga lako dobijaju dalo se to i naslutiti. Ali naša mlada ekipa ima drugačiji plan i u drugi set ulaze kao preporođene i većom borbenošću i zalaganjem izjednačuju rezultat na 1:1 u setovima.U trećem setu pokazuju svu raskoš svojeg talenta i ekipnom igrom nadmoćno i uvjerljivo pobjeđuju starije i iskusnije protivnice.U četvrtom setu gošće se ne predaju i velikom borbenošću izjednačuju rezultat.
U petom, odlučujućem setu naše djevojke pokazuju i karakter i snagu te hladne glave, a vruća i velika srca dolaze do vrijedne pobjede.
Činjenica je da je ovo prva pobjeda nad renomiranim protivnicama jer je u svih dosadašnjih šest susreta slavio ŽOK Kaštel. Time se ovoj pobjedi daje još više na značaju. Odlično ozračje u dvorani OŠ Vukovina stvorili su domaći navijači koji su u potpunosti nadglasali brojne goste iz Čakovca i uz gromoglasno navijanje pružali odličnu podršku našim djevojkama u ovoj značajnoj pobjedi.
U slijedećem 5.kolu odbojkašice Velike Gorice idu u goste u Vrbovec,gdje igraju protiv ŽOK Vrbovca.
Ujedno i zahvala sponzorima jer je OK VELIKA GORICA u utakmici u nedjelju nastupila u novim dresovima. Ovom prilikom zahvaljujemo  sponzorima koji su omogućili da naše djevojke nastupe u novoj opremi, a to su tvrtke SAJAM INTERIJERI i JADRANSKO OSIGURANJE .

Uz otvorenu obilaznicu put do Vrbovca je znatno kraći. Dakle, dragi naši navijači, svi ste pozvani i idemo po petu za redom!!!