Prijava

Vaša prijava

Kreću natjecanja mlađih dobnih kategorija



Ovaj vikend 16./17.11.2013. u dvorani OŠ Vukovina održati će se prvenstvo Zagrebačke županije za juniorke, djevojke rođene 95. i mlađe.
U nedjelju 24.11.2013.  u Zaprešiću u dvorani Inker započinje županijska liga u kojoj će igrati naša druga ekipa (nema dobne granice) Velika Gorica II, istog dana će nastupati i naše mlađe kadetkinje, djevojke rođene 99.i mlađe. U subotu 30.11.2013. najvjerojatnije u Vrbovcu svoj nastup u prvenstvu Zagrebačke županije započinju i najmlađe kadetkinje, djevojčice rođene 01.i mlađe.
I ove sezone nas očekuje puno utakmica i vjerujemo puno radosti i veselja.
Podsjećamo da je u protekle dvije sezone OK Velika Gorica najuspiješniji klub u Zagrebačkoj županiji. Na županijskoj razini osvojeno je svih osam medalja mlađih dobnih uzrasta (najmlađe kadetkinje, mlađe kadetkinje, kadetkinje i juniorke) i to četiri zlatne, jedna srebrna i tri brončane.
I u novu sezonu ulazimo s polazišta da smo uspjeh već postigli samim time što se bavimo sportom, redovito treniramo, u dvorani smo, nismo na ulici i po kafićima, sportski i zdravo živimo ,a za svaki rezultat i uspijeh iznad toga možemo našim djevojkama i djevojčicama  s divljenjem samo čestitati.
Sretno u novoj sezoni.