Prijava

Vaša prijava

Juniorke OK Velika Gorica treći puta za redom prvakinje županije


Već treću godinu za redom naše juniorke (95.godište i mlađe) osvajaju prvenstvo Zagrebačke županije. Završnica prvenstva za sezonu 2013./14. održana je u subotu u Vukovini.
U polufinalu naše juniorke su u odličnoj utakmici, nakon velike borbe savladale djevojke iz Zaprešića.OK VELIKA GORICA - OK NEBO 2:1 u setovima (24:26,30:28,15:8 ).
U finalu naše djevojke su također u tri seta bile bolje od odličnih Vrbovčanki, koje su bolje otvorile utakmicu i zasluženo dobile prvi set,a u drugom vodile 19:15 i kada se činilo da naslov ove godine ide u Vrbovec naše djevojke  potpuno preokreću utakmicu ,izjednačuju na 1:1, i u trećem setu pobjeđuju za veliko slavlje.
OK VELIKA GORICA - ŽOK VRBOVEC 2:1 u setovima (19:25,25:22,15:11 ).
Uspijeh je to vrijedan pažnje i zaslužuje svaku pohvalu,jer nije lako tri puta za redom biti juniorski prvak Zagrebačke županije u izuzetno jakoj konkurenciji. Odbojkaški savez Zagrebačke županije nagradio je odbojkašice medaljama i peharima za prva tri mjesta. Treće mjesto i brončana medalja pripalo je OK Nebo.
Osvajanjem naslova prvakinja juniorke OK Velika Gorica ostvarile su plasman na regionalno prvenstvo,koje će se održati već u prosincu.
Zlatne juniorke su : Žaklina Baković, Marija Uzelac, Ivona Domić, Anamarija Knezović,Tonka Đuračić, Marina Suhalj, Nives Antolović, Lucija Marijan,Ružica Bajić, Marina Pavić, Iva Crnjac i Ana Domić.