Prijava

Vaša prijava

OK Velika Gorica - OK Azena II 3:1


U nedjelju je u novoj gradskoj dvorani odigrana utakmica 7.kola 2 hrvatske odbojkaške lige između OK Velika Gorica i ŽOK Azena II. Bio je to pravi gradski derbi, odlična utakmica u kojoj su ponovo naše igračice izašle kao pobjednice. Početak je pripao Azenašicama koje su glatko dobile prvi set i vodile većinom  drugog seta, sve do 20:15. I makar su neki slutili poraz, naše djevojke i njihovi treneri nisu mislili tako. Ekipa pokazuje karakter i s velikim zalaganjem i borbenošću dostižu veliku prednost i izjednačuju rezultat na 1:1.
U nastavku gledamo našu poznatu igru, koja je pokazala da nismo slučajno prvi na ljestvici i Azena bez obzira na odličnu igru i veliku borbenost nema nikakve šanse. Na kraju potpuno zaslužena pobjeda 3:1 (16:25,26:24,25:21,25:21). Ove sezone to već  sedma uzastopna pobjeda. Pohvale zaslužuje cijela ekipa jer sve djevojke su dale svoj doprinos, treneri su odradili svoj dio posla i mogli smo se veseliti novom uspjehu.
Ekipa je ove sezone odlično posložena, vrijedan rad dolazi na vidjelo i možemo samo uživati u igri naših cura. Posebne pohvale našim vjernim navijačima koji su na utakmicu došli u velikom broju . Imali su vjeru u pobjedu i kada smo gubili, neumorno su bodrili djevojke od prve do zadnje minute i stvorili prekrasno ozračje u kojem je bilo zadovoljstvo igrati.Možemo samo poželjeti još ovakvih utakmica u našem gradu. OK Velika Gorica  u slijedećem kolu gostuje u Čakovcu kod istoimenog domaćina