Prijava

Vaša prijava

Najmlađe kadetkinje OK Velika Gorica osvojile brončanu medalju


Najmlađe kadetkinje OK Velika Gorica osvojile brončanu medalju

Nastavlja se ovogodišnji niz uspjeha mlađih dobnih kategorija OK Velika Gorica,nakon zlata juniorki, srebra mlađih kadetkinja i najmlađe kadetkinje (djevojčice rođene 2001.godine i mlađe ) osvojile su medalju na prvenstvu Zagrebačke županije, ovoga puta brončanog sjaja.
U subotu 22.ožujka u Vrbovcu je održano zadnje okupljanje na kojem su najmlađe kadetkinje OK Velika Gorica bile bolje od vršnjakinja iz ŽOK Vrbovec s 2:0 i OK Brcko 2:1. S omjerom od šest pobjeda i dva poraza osvojile su treće mjesto od devet ekipa. Prvakinje županije postale su odbojkašice OK Nebo iz Zaprešića, a drugo mjesto i srebrna medalja pripalo je ekipi OK Dugo Selo. I ova generacija najmlađih kadetkinja OK Velika Gorica  zadržala je kontinuitet osvajanja medalja i to treću godinu zaredom.

Brončane najmlađe kadetkinje su : Lucija Jozepović, Petra Kraljević, Lara Ćopić, Jelena Aščić, Helena Senjić, Korina Šutej, Josipa Bilješković, Andrea Bunjevac, Nika Marijan, Ana Marijan, Paula Borić, Sara Topić, Nikol Krasnić, Lana Vezmar, Mirjam Skelin, Iva Perleta, Agata Režek i Viktorija Varjačić.