Prijava

Vaša prijava

Kadetkinje OK Velika Gorica osvojile brončanu medalju


U subotu 5.travnja je u Vukovini održana završnica prvenstva Zagrebačke županije za kadetkinje (djevojke rođene 97.g i mlađe).
Utakmica za treće mjesto ponudila je gradski derbi između OK Velika Gorica i ŽOK Azena.Mlade odbojkašice OK Velika Gorica bile su uvjerljivo bolje i potpuno zasluženo pobjeđuju s 2:0 u setovima i osvajaju brončanu medalju.U finalu susret odbojkašica OK Nebo i ŽOK Vrbovec. Zaprešičanke su bile bolje s 2:0 u setovima i osvajaju naslov prvakinja Zagrebačke županije, a Vrbovčanke osvajaju srebrnu medalju.
Kadetkinje OK Velika Gorica su osvajanjem brončane medalje zaokružile više nego uspješnu sezonu kluba u mlađim dobnim kategorijama. Ponovo su osvojene medalje u svim mlađim skupinama.Ukupno pet,da podsjetimo : juniorke su bile zlatne, mlađe kadetkinje srebrne, najmlađe kadetkinje dvije brončane u velikoj i mini odbojci i na kraju kadetkinje brončane.
Uspjeh je to vrijedan pažnje, a ako istaknemo i činjenicu da je to ostvareno već treću sezonu zaredom i kakose  time  se od devet klubova Zagrebačke županije može pohvaliti jedino OK Velika Gorica dolazimo do zaključka da je to stvarno čudesno.U sportu se ništa ne dešava slučajno i iza svakog uspjeha stoji kvalitetan i uporan rad.


Brončane kadetkinje su : Ivona Domić,Anamarija Knezović,Nives Antolović,Iva Crnjac,Marina Pavić,Ana Domić,Lucija Marijan,Magdalena Mateković,Jelena Štimac,Magdalena Novosel i Dea Sajko.