Prijava

Vaša prijava

Festival dječjeg glazbenog stvaralaštva


Nakon prošlogodišnjeg velikog uspjeha naš zbor pod vodstvom profesora Mladena Ergića nastupao je i ove godine na tom prestižnom natjecanju.

Treći po redu, Festival dječjeg glazbenog stvaralaštva održao se 16. i 17. svibnja u dvorani Gorgona Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu. Projekt je pokrenut 2015. godine s ciljem poticanja kreativnosti kod učenika i učitelja glazbene kulture u osnovnim školama. Raznolikost izričaja, tematika i žanrova te predanost djece svojim skladbama i izvedbama već su tada u skromnim produkcijskim uvjetima ukazali na veliki potencijal festivala.

Nakon prošlogodišnje pobjede u kategoriji Školska mjuza, ove godine naša Marta Jelisavčić osvojila je titulu Mladi autor pjesmom Ja znam.

„Ogromnu energiju, veselje i muzikalnost učitelj Mladen Ergić je neposrednošću i neupitnim znanjem uspio prenijeti na svoje učenike. Uživali su na sceni, bili su svoji, jedinstveni i neponovljivi.“ – rečenica je kojom je žiri pohvalio naš zbor prošle godine, a dokaz je upornosti, rada i ljubavi naših učenika i profesora prema glazbi.

Čestitamo im još jednom, a posebno našoj Marti Jelisavčić na tituli Mladi autor.

Veselimo se idućoj godini.


Put putujem