Prijava

Vaša prijava

Udžbenici


POVRAT UDŽBENIKA – GRAD VELIKA GORICA

Učenici koji su ostvarili pravo na besplatne udžbenike preko Grada Velike Gorice za  šk. godinu 2017./2018. dužni su:

-vratiti  sve udžbenike i radne bilježnice

- sa svih knjiga za daljnju upotrebu molimo skinuti omote i izbrisati ako je nešto pošarano

-učenici udžbenike vraćaju svojim razrednicima posljednji  nastavni dan, u petak 15. lipnja

- učenici koji će pohađati dopunsku nastavu vraćaju udžbenike svojim razrednicima  nakon položenih ispita.

-razrednici  su dužni organizirati prikupljanje udžbenika u navedeno vrijeme o kojem će još izvijestiti svoje učenike.

 

Podjela rabljenih udžbenika za šk. god. 2018./2019.  bit će na podjeli svjedodžbi ( za niže razrede 29.06., a za više razrede 05.07.  – neka učenici ponesu torbe), a podjela  novonabavljenih udžbenika i radnih bilježnica  prvi nastavni dan šk. godine 2018./2019.  

Besplatne udžbenike osigurava Zagrebačka županija, a radne bilježnice grad Velika Gorica. Učenici sami kupuju mape za Likovni i atlase za Povijest i Geografiju.

 

POVRAT UDŽBENIKA – GRAD ZAGREB

Učenici koji su ostvarili pravo na besplatne udžbenike preko Grada ZAGREBA za  šk. godinu 2017./2018. dužni su vratiti udžbenike  u školsku knjižnicu 15. lipnja ili nakon položenih ispita.

Sve udžbenike za školsku godinu 2018.-2019. učenici će dobiti prvi nastavni dan u rujnu.

 Nabava udžbenika za 2018./2019. školsku godinu provest će se sukladno odabiru koji su škole provele temeljem Kataloga obveznih udžbenika i pripadajućih dopunskih sredstava za osnovnu školu, koji je utvrdilo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta 2014. godine.

Zahtjev za ostvarivanje prava na besplatne udžbenike za šk. godinu 2018./2019. (Obrazac 1.)  predaje se isključivo neposredno u pisarnicu ili putem pošte u Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport, Ilica 25, Zagreb. Zahtjev se može preuzeti na web stranici Grada Zagreba (www.zagreb.hr).

Zahtjevu se prilaže popis udžbenika koje će učenik koristiti u razredu koji pohađa školske godine 2018./2019., a koji mora ovjeriti škola koju pohađa. ZAHTJEV BEZ PRILOGA SMATRAT ĆE SE NEVAŽEĆIM.

Zahtjevu se prilaže i Privola da Gradski ured za obrazovanje može prikupljati, provjeravati i obrađivati podatke navedene u Zahtjevu.