Prijava

Vaša prijava

Večer matematike 2019


Večer matematike_2019

Dragi naši učenici, poštovani roditelji i učitelji!

 

Već tradicionalno, u suradnji s Hrvatskim matematičkim društvom, organiziramo za vas zajedničko druženje uz Večer matematike koje će se održati 28. studenog 2019. u 19.00 sati u našoj školi.

Večer matematike skup je interaktivnih radionica u kojima sudjeluju učenici, njihovi roditelji i učitelji. Ovakva druženja potiču izgradnju pozitivnog stava učenika prema matematici, a svrha im je  popularizacija matematike te poticanje učenika za nastavak matematičkog obrazovanja. Sudjelovanje u zabavnim aktivnostima otkriva često zaboravljenu – zabavnu stranu matematike, stvara nove ideje o tome što matematika jest i čime se bavi te dokazuje da matematičke probleme, nesvjesni vlastitog talenta, svakodnevno svi uspješno rješavamo.

Prošle je godine u ovom projektu sudjelovalo oko 105 000 sudionika.

U našoj su školi Večer matematike ocijenili odličnim ocjenama uz želje, i učenika i roditelja, da ponove druženje uz zabavnu matematiku.

Pozivamo sve zainteresirane učenike od 5. do 8. razreda da sebe i svoje roditelje prijave za sudjelovanje na Večeri matematike najkasnije do 21.11.2019. Prijaviti se treba svojoj/svome učiteljici/učitelju matematike.

Kolege učitelji mogu se prijaviti bilo kojem učitelju matematike.

                                           Vaši učitelji matematike


11. Festival prava djece pod nazivom „Razgovor počinje filmom“

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike