Prijava

Vaša prijava

Natjecanja 2013


natjecanje

Hrvatski jezik

 

Na županijskom natjecanju u poznavanju hrvatskog jezika u OŠ Eugena Kumičića naše učenice 7. razreda: Marija Horvat plasirala se na 9. mjesto, mentorica Ivana Đaković, prof. i Dora Dubovečak, na 14 mjesto, mentorica Milka Matanić. Učenik 8. razreda Luka Sedlaček plasirao se na 8.mjesto, mentorica Jasna Gazdić.

Matematika

Na županijskom natjecanju iz matematike u OŠ Stjepana Basaričeka sudjelovali su naši učenici:i Matija Andričić, 6. razred, plasirao se na 11 mjesto, mentorica: Marjana Kuliš, prof. i Josip Komljenović, 7. razred, plasirao se na 1. Mjesto, mentorica: Višnja Ridzak.

Josip Komljenović 7. razred sudjelovao je i na Državnom natjecanju u Dubovniku i osvojio 15 mjesto. Mentorica:Višnja Ridzak.

Lidrano

Na županijskom susretu LIDRANO 2013 u I OŠ Vrbovec sudjelovali su: Lucija Zovak, 8.razred, recitacija Bele rože, mentor: Kata Jurkić. i radijska emisija Kako biti cool, autori: Dora Dubovečak i Marija Omrčen, mentori: Jasna Gazdić i Milan Omrčen.

Engleski jezik

Na županijskom natjecanju iz engleskog jezika održanom u SŠ B.J.Jelačić, Zaprešić naša učenica Anamarija Bagarić plasirala se na treće mjesto, mentorica: Sanja Božinović, prof.

Njemački jezik

Na županijskom natjecanju iz njemačkog jezika za 8. razrede u OŠ Đure Deželića prvo mjesto osvojila je učenica Antonia Oršolić, mentorica: Ivona Štrekelj, prof., treće mjesto učenica Irena Rokić. Mentorica: Tanja Hranilović.

Na Državno natjecanje pozvana je učenica Antonia Oršolić, mentorica: Ivona Štrekelj, prof.

Kemija

Učenici pozvani na županijsko natjecanje u znanju iz kemije: Karla Draženović, 8. razred, mentorica: Anita Kovačević, prof., Josip Komljenović i Lucija Vlahović, 7. razred, mentorica: Branka Vican, prof.

Fizika

Na županijskom natjecanju iz fizike u OŠ Pavao sudjelovali su naši učenici 8. razreda Filip Matić i Magdalena Vuković, mentorica je bila Branka Kovač.

Povijest

Na županijskom natjecanju iz povijesti u OŠ Posavski Bregi naši učenici Luka Sedlaček 8. razred, osvojio je 4. mjesto, a Patrik Antolović, 8. razred 7. mjesto. Mentorica: Natalija Kukor, prof.

Geografija

Na županijskom natjecanju iz geografije u OŠ Alojzije Stepinca sudjelovali su naši učenici: Sara Vešligaj 5. razred i osvojila 2. mjesto, Bruno Šestak, 6. razred, 7. mjesto, mentorica Marija Majdak Forjan, prof. Filip Božić, 8. razred, 6. mjesto, mentorica Valentina Novosel, prof.

Vjeronauk

Na Županijskom natjecanju iz vjeronauka u OŠ Jakovlje sudjelovali su naši učenici: Iva Župetić, 8.b, Luka Sedlaček 8.b, Josip Plazonić 8.c Filip Božić, 8.a. Plasirali su se na 11. mjesto. Mentorica: Iva Rimac

Infokup

Na Županijskom natjecanju iz informatike Infokup u OŠ Šćitarjevo sudjelovali su naši učenici: Luka Nestić, 5. razred, 5. mjesto, David Dorotić 6. razred, 4.mjesto, Filip Barišić, 6. razred, 6. mjesto i Nikola Pleše, 6. razred, 8. mjesto. Mentori: Ivana Car i Milan Omrčen

Sport

LIK

Na Županijskom natjecanju u OŠ Eugena Kvaternika sudjelovali su naši učenici: Viktorija Humbolt 8.d, Lovro Čolina 8.e, Klaudija Sivč 8.e, Paula Petrac 8.e, i Antonia Oršolić 8.f. Mentorica: Marijana Marić Lasić 

Zadruga

Na Državnoj smotri u Primoštenu od 15.-17. 10. 2012. god sudjelovali su s praktičnim radom učenici Anđelina Kuliš 7. razred i Jakov Vujević 7. razred, mentorica Nada Tomašić, a s istraživačkim radom učenici: Marija Omrčen 7. razred , Dora Dubovečak, 7. razred i Ivan Vidović 7. razred. Mentori, Milan Omrčen, prof. i Jasna Gazdić.

 


Sigurno u prometu