Prijava

Vaša prijava

TJEDAN PONAVLJANJA I PLANIRANJA


              Poštovani učenici i roditelji,

            Pri kraju smo trećeg tjedna održavanja nastave na daljinu, te Vam se ovom prilikom zahvaljujem na razumijevanju, strpljenju i zalaganju.

         Čestitam Vam na dosadašnjem sudjelovanju na nastavi u virtualnom okruženju. S obzirom na to da ulazimo u drugu fazu nastave na daljinu, kada ćemo trebati u nastavnom procesu primijeniti Upute za vrednovanje i ocjenjivanje u virtualnom okruženju koje je pripremilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja, važno je da se i učitelji i profesori, ali i učenici i roditelji pripreme za tu fazu. Zato je sljedeći tjedan (Veliki tjedan) tjedan ponavljanja i planiranja. 

          Učenici razredne nastave moći će pratiti program Škole na Trećem, a učenici predmetne nastave moći će na Sportskoj televiziji pogledati ponovo prikazane videolekcije koje su već bile u rasporedu. Po potrebi će učitelji i profesori uobičajenim načinima poslati sadržaje za ponavljanje dosadašnjeg gradiva.

           O načinuj vrednovanja i ocjenjivanja tijekom nastave na daljinu, iza Uskrsa, dobit  ćete potrebne upute od svojih učitelja i profesora.

               Srdačan pozdrav!

                                 Nikola Tonković, ravnatelj OŠ Slavka Kolara, Kravarsko


Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike