Prijava

Vaša prijava

ŽIVOTINJE U KATASTROFAMA – priručnik za vlasnike životinje


zivotinje-u-katastrofama-naslovnica
Knjiga Anete Karakaš “ŽIVOTINJE U KATASTROFAMA – priručnik za vlasnike životinja” prva je takve tematike u Hrvatskoj. Ona upućuje vlasnike životinja, ali i sve one koji se njima bave na bilo koji način, kako postupati prije, tijekom i nakon katastrofa. Navodi detaljne mjere i postupke koje valja primijeniti u slučaju hitnih stanja uzrokovanih meteorološkim i geološkim katastrofama ili pak bioterorizmom.

Knjiga je podijeljena na poglavlja prema vrstama katastrofa. Detaljno je opisano kako se vlasnik treba ponašati i što treba osigurati svojoj životinji, bilo da se radi o kućnom ljubimcu ili farmskoj životinji.
Recenzije za knjigu napisali su Darija Vratarić, dr. med. vet. i Niko Fabris, dipl. ing. građ.
Darija Vratarić, dr. med. vet., smatra da je predmetni priručnik za vlasnike životinje cjeloviti vodič u kojem su stručno i pregledno razrađeni postupci i mjere koje će držatelju životinja biti od velike pomoći pri pojavi određene vrste kataklizme. Brojne fotografije pridonose preglednosti i boljem razumijevanju građe.
Niko Fabris, dipl. ing. građ., djelatnik Državne uprave za zaštitu i spašavanje, toplo preporučuje ovu knjigu dragocjenu svima koji odgovorno žele umanjiti ili spriječiti moguću štetu koje trpe životinje ali i šira zajednica te okoliš u izvanrednim situacijama uzrokovanim prirodnim nepogodama. Knjiga pruža i sustavni program prevencije, zaštite i pomoći životinjama pred nadolazećim kataklizmama.

Cijena primjerka knjige je 70,00 kn.
Knjigu možete naručiti izravno od autorice na broj telefona 0998235216  ili nas možete kontaktirati na e mail prijatelji.zivotinja.vg@gmail.com
http://veterina.com.hr/?p=42289

Košarka za petaše i šestaše