Prijava

Vaša prijava

01Portal - Velika Gorica | Mjesto | 01Portal

[]

Ove srijede Večer poezije u Gradskoj knjižnici Velika Gorica

Ove srijede, u Središnjem odjelu Gradske knjižnice drugu godinu za redom održat će se Večer poezije koja će ujedno biti i završnica Natječaja u Članak Ove srijede Večer poezije u Gradskoj knjižnici Velika Gorica je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Uvjerljivom pobjedom nogometašice Gorice izborile polufinale Kupa

Nogometašice Gorice ostvarile su povijesni uspjeh plasmanom u polufinale Hrvatskog kupa. U četvrtzavršnici Hrvatskog kupa Goričanke su bile uvjerljive u Zadru protiv Donata 5:0. Članak Uvjerljivom pobjedom nogometašice Gorice izborile polufinale Kupa je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Rajko Vidović predstavljen u Velikoj Gorici: Vjerujem u ovu momčad, ovi dečki nisu zaboravili igrati nogomet

Rajko Vidović i službeno je preuzeo HNK Goricu, koja se prošlog tjedna razišla s Dinkom Jeličićem. Vidović, je još u petak odradio utakmicu s Članak Rajko Vidović predstavljen u Velikoj Gorici: Vjerujem u ovu momčad, ovi dečki nisu zaboravili igrati nogomet je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Katja Braica srebrna na jakom međunarodnom turniru u Slovačkoj

Natjecatelji Karate kluba Velika Gorica i njihov trener Goran Živković jutros su se vratili s jakog međunarodnog turnira u Bratislavi – Grand prix Slovakia Članak Katja Braica srebrna na jakom međunarodnom turniru u Slovačkoj je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

FOTO: Vegasice s uspjehom odradile najbrojniji Vegas kup do sada

U organizaciji Cheerleading kluba Vegasice, u subotu je u Velikoj Gorici održan najbrojniji do sada Vegas kup. Na četvrtom izdanju turnira sudjelovalo je 350 Članak FOTO: Vegasice s uspjehom odradile najbrojniji Vegas kup do sada je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Stolnotenisači Velike Gorice i dalje u igri za ostanak u društvu najboljih

Nakon što su stolnotenisači Velike Gorice u subotu s čistih 3:0 poraženi od GSTK Zagreba, u nedjeljnom meču Velikogoričani su s 3:2 svladali Pulu Članak Stolnotenisači Velike Gorice i dalje u igri za ostanak u društvu najboljih je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

FOTO: Dinamična utakmica u Kobiliću. Vatrogascu i Turopolju po bod

Na otvaranju proljetnog dijela prvenstva 1. ŽNL Jug kibici u Kobiliću na susretu Vatrogasca i Turopolja mogli su uživati u dinamičnoj, pa i na Članak FOTO: Dinamična utakmica u Kobiliću. Vatrogascu i Turopolju po bod je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Gorici bod u Puli, momčad od sljedećeg tjedna preuzima Vidović

Gorički niz po trnju, nastavljen je i na gostovanju u Puli. U gostima kod Istre 1961, nogometaši Gorice osvojili su bod odigravši 0:0. Gosti Članak Gorici bod u Puli, momčad od sljedećeg tjedna preuzima Vidović je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Veleučilišta Velika Gorica organizira Dane karijera

Veleučilište Velika Gorica organizira Dane karijera, koji će trajati od 18. do 22. ožujka u prostorima Veleučilišta. Tijekom sljedećeg tjedna predstavit će se veliki Članak Veleučilišta Velika Gorica organizira Dane karijera je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Veleučilište Velika Gorica organizira Dane karijera

Veleučilište Velika Gorica organizira Dane karijera, koji će trajati od 18. do 22. ožujka u prostorima Veleučilišta. Tijekom sljedećeg tjedna predstavit će se veliki Članak Veleučilište Velika Gorica organizira Dane karijera je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

FOTO: Velika Gorica obilježila Dan narcisa

U Velikoj Gorici danas je obilježen Dan narcisa, tradicionalna humanitarna akcija pokrenuta s ciljem podizanja svijesti o važnosti preventivnih pregleda u svrhu ranog otkrivanja Članak FOTO: Velika Gorica obilježila Dan narcisa je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Ačkar nakon raspuštanja Sabora: Bile su to četiri godine velike časti, neizmjernog iskustva i zalaganja za našu Veliku Goricu

Glasovanjem o raspuštanju Sabora završena je 21. sjednica i mandat 10. saziva Sabora. Po prvi puta u saborskim klupama je sjedio i velikogorički gradonačelnik Članak Ačkar nakon raspuštanja Sabora: Bile su to četiri godine velike časti, neizmjernog iskustva i zalaganja za našu Veliku Goricu je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

FOTO: Otvara se Medicinski centar Gorica. Ravnatelj Nikola Ivan Leder: Naši sugrađani više neće morati na magnetsku rezonanciju u Zagreb

Medicinski centar Gorica, nova zdravstvena ustanova u Velikoj Gorici, otvara vrata pacijentima u ponedjeljak, 18. ožujka. Od tog dana naše sugrađanke i sugrađani više Članak FOTO: Otvara se Medicinski centar Gorica. Ravnatelj Nikola Ivan Leder: Naši sugrađani više neće morati na magnetsku rezonanciju u Zagreb je prvi put objavljen na …
[]

Rajko Vidović nasljednik Dinka Jeličića na klupi turopoljskog prvoligaša

Ako je vjerovati glasinama koje su se pojavile, nasljednik Dinka Jeličića na klupi HNK Gorice bit će Rajko Vidović, aktualni trener trećeligaša Kustošije. Vidović, Članak Rajko Vidović nasljednik Dinka Jeličića na klupi turopoljskog prvoligaša je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Matej Mišković preuzeo HRK Goricu: Da ne vjerujem u ovu ekipu ne bih se upuštao u sve ovo

U završnicu sezone i borbu za očuvanje premijerligaškog statusa rukometaše Gorice povest će Matej Mišković, koji je u posljednje dvije i pol godine s Članak Matej Mišković preuzeo HRK Goricu: Da ne vjerujem u ovu ekipu ne bih se upuštao u sve ovo je prvi put objavljen na 01Portal.