Novo u knjižnici!

Pogledajte što vas novo očekuje i kako možete posuditi knjige koje nisu lektira.

Zvonjalica - Nastava u doba korone

U subotu 21. rujna 2020.,  u 9 sati ujutro na City radiju emitirana je naša prva Zvonjalica u ovoj šk. godini. Nova voditeljica je bila Tea Šebelić, učenica 7.b razreda, a tema je bila Nastava u doba korone. Urednica je bila Marina Zorić. 

Nacionalni kviz za poticanje čitanja 2020.

Ovogodišnji Mjesec hrvatske knjige posvećen je planetu Zemlji, s motom Razlistaj se! U skladu s tim, naziv Nacionalnog kviza za poticanje čitanja 2020. godine je Istraživači planeta Z. Zbog epidemiološke situacije i kompleksne nabave knjiga za školske knjižnice izvan roka, za ovogodišnji kviz, umjesto pročitane 3 knjige, treba proučiti ponuđene provjerene online izvore informacija koji su dio pitanja u kvizu.

Nove mjere – učionica na otvorenom, raspored zvona…

Naša učionica na otvorenom ove će se školske godine koristiti više nego ikad! U želji da svi više vremena provedemo na svježem zraku, naši učitelji dogovorili su raspored boravka u učionici na otvorenom, a dok nas služe vremenske prilike, satove razredne zajednice i tjelesnog učenici će također provoditi vani. To znači da će svaki razred barem 2 ili više sata tjedno biti izvan zatvorenog prostora.

Kako ćemo ovo polugodište posuđivati knjige? Kako će raditi knjižnica?

  Dragi učenici, iako je došlo do određenih promjena u radu knjižnice (trenutno je knjižnica pretvorena u učionicu za 5.a), to ne znači da nema čitanja, baš suprotno - od danas knjige možete posuđivati preko WhatsAppa, Vibera ili SMS-om!

Raspored buseva za idući tjedan

Dragi učenici i roditelji, objavljujemo raspored buseva za idući tjedan koji će se primjenjivati kada je predmetna nastava ujutro.  

Raspored učionica

U skladu s novim mjerama, svaki razred imat će nastavu u vlastitoj učionici stoga molimo učenike da se upoznaju s rasporedom. 

Raspored buseva za 1. dan i tjedan

Dragi učenici i roditelji, u prilogu se nalaze rasporedi buseva za 1. dan i ostatak ovog tjedna pa molimo da ga preuzmete. Za idući tjedan raspored ćemo objaviti na vrijeme.  

Popis učenika 1. razreda

Dragi roditelji,  popis učenika po razredima nalazi se u prilogu. 

Popis učenika 5. razreda

Poštovani roditelji,    u prilogu se nalazi popis učenika 5. razreda, prema njihovim matičnim brojevima (nalaze se na svjedodžbama).   

Obavijest za roditelje učenika prvih razreda

Konačan popis učenika prvih razreda biti će na stranici škole i vratima škole u četvrtak iza 14 sati. Dolazak učenika prvih razreda predviđen je u ponedjeljak 7.9. 2020. u 10:00 sati. Učenici dolaze u pratnji jednog roditelja te se roditelji mogu zadržati 15 minuta u školi. 

Početak nastavne godine

Obavijest o početku nastavne godine 2020./2021. Sve informacije o početku nastavne godine nalaze se u nastavku. U privitku su i  upute za roditelje koje molimo da proučite prije dolaska u školu.

Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19

HZJZ  i Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavili su Upute za sprečavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2020./2021. Ministarstvo znanosti i obrazovanja 29. kolovoza 2020., nadovezujući se na prethodne upute, objavilo je Model i preporuke za provedbu nastave u 2020./2021.   

Obavijest - izvanučionička nastava

Poštovani roditelji,  sukladno preporukama HZJZ-a, škola u prirodi se otkazuje.   Molimo roditelje da agenciji pošalju e-mail s brojem svog tekućeg računa uz zahtjev za povrat sredstava, na mail crv@a1net.hr . Maturalac se odgađa za mjesec lipanj 2021. godine.   

Udžbenici i dodatni nastavni materijali za šk. god. 2020./2021. - obavijest

Poštovani roditelji, iz Upravnog odjela za predškolski odgoj, školstvo i sport Grada Velike Gorice dobili smo obavijest da će učenici osnovnih škola Grada Velike Gorice početkom nove školske godine dobiti besplatne udžbenike za obvezne i sve izborne predmete, dok će ostale nastavne materijale (radne bilježnice i dr.) roditelji u dogovoru s učiteljima u školi prema potrebi nabavljati sami, obzirom da ih ove godine Zagrebačka županija ne sufinancira.  Veći dio udžbenika za razrednu nastavu je radnog karaktera, što znači da je ...