Upisi u srednje škole

Dragi roditelji, u nastavku pronađite najnovije informacije vezane uz upis u srednje škole. 

Utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta za prve razrede

Dragi roditelji, sukladno mišljenju Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo o povoljnoj epidemiološkoj situaciji, nastavljamo aktivnosti vezane uz utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta u školskoj ustanovi. Pri tome, naglasak se stavlja na sljedeće mjere: održavati fizičku udaljenost (najmanje 1,5 m) pojačati higijenu ruku (dezinfekcija ruku kod ulaska i izlaska u ustanovu) odgoditi dolazak (djece i roditelja) s povišenom tjelesnom temperaturom i/ili respiratornim smetnjama te osoba sa sumnjom na zarazu COVID-19 redovito prozračivati prostorije Utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta u OŠ Novo Čiče počinje u srijedu ...

Povratak knjiga u knjižnicu

Poštovani roditelji i učenici viših razreda, molimo vas da sve posuđene knjige vratite u školsku knjižnicu. Ispred knjižnice nalaze se kutije za odlaganje knjiga, a knjige možete ostaviti svakog dana od 6:30 do 17:00. Nije potrebno ostavljati podatke jer se po signaturi (kodu na svakoj knjizi) utvrđuje tko je knjigu vratio. Hvala!

Prehrana - obavijest!

Molimo roditelje učenika koji su se hranili u ožujku 2020. da na račun HR3824020061500067581 uplate 75,00 kn, a roditelji učenika koji su pohađali boravak 250,00 kn. Poziv na broj možete upotrijebiti sa stare uplatnice, a tko je nema neka upiše HR 00 7803-49333-OIB djeteta! Hvala!

Radovi učenika PŠ Veleševec

Učenici drugog razreda PŠ Veleševec su tijekom nastave na daljinu bili vrlo vrijedni i maštoviti. Iz Prirode i društva su imali zadatak napraviti plakat u obliku mentalne mape, prikazali su sve vrste prometa, prijevozna sredstva i sudionike u prometu. Posebnu pažnju posvetili su ponašanju u prometu i prometnim znakovima. Puno su crtali,slikali,modelirali i gradili. Pogledajte galeriju radova.

Raspored autobusa od 25.5.

  Poštovani roditelji,  ovdje se nalazi novi raspored autobusa koji će biti u primjeni od 25.5.  

Upisi u 1. razred - novosti

Dragi roditelji, sukladno mišljenju Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo o povoljnoj epidemiološkoj situaciji, nastavljamo aktivnosti vezane uz utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta u školskoj ustanovi. Pri tome, naglasak se stavlja na sljedeće mjere: održavati fizičku udaljenost (najmanje 1,5 m) pojačati higijenu ruku (dezinfekcija ruku kod ulaska i izlaska u ustanovu) odgoditi dolazak (djece i roditelja) s povišenom tjelesnom temperaturom i/ili respiratornim smetnjama te osoba sa sumnjom na zarazu COVID-19 redovito prozračivati prostorije Stručna služba će slati pozive za utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta od ...

BITNO - Redovna nastava za učenike 1.-4. razreda

Od ponedjeljka 25.5. rad u predškolskim ustanovama i školama u sadašnjim epidemiološkim uvjetima uz poštovanje sljedećih uputa smatra se jednako sigurnim za djecu i zaposlenike kao i rad od kuće odnosno ostanak kod kuće, te se omogućuje uključivanje sve djece u vrtiće i škole. (ovo se odnosi na učenike 1.-4. razreda osnovne škole) Molimo roditelje da se upoznaju s uputama HZJZ-a. 

UPISI U 1. RAZRED OSNOVNE ŠKOLE ZA ŠK.GOD. 2020./2021.

Dragi roditelji,  iz Ureda državne uprave stigle su upute za upis učenika u 1. razrede.  Molimo pronađite sve informacije u ovom prilogu. 

I kad je siv, vidim svoj grad u bojama

Učenici 1. i 4. razreda područne škole Bukevje sudjelovali su projektu „I kad je siv, vidim svoj grad u bojama“. Projekt su osmislile učiteljica-edu.reh. tehničke kulture Kristina Majdak i učiteljica-edu.reh. razredne nastave Maja Hamilton i pokušale u ovo neobično školsko doba, objediniti Međunarodni dan obitelji, nemile događaje koji su nas iznenadili i potaknuli na razmišljanje o važnosti obitelji, doma, te dvadeset i pet godina od dobivanja statusa grada Velike Gorica. Izbor radova naših učenika pogledajte u nastavku.

Dan vatrogasaca

Učenici PŠ Veleševec obilježili su Dan vatrogasaca. Svojim likovnim radovima  prikazali su u kojim se sve situacijama nalaze naši vatrogasci. Hvala im za sve akcije i trud. Radove pogledajte u nastavku.

Povratak u školu - upute i preporuke

Hrvatski zavod za javno zdravstvo je 29. travnja 2020. godine objavilo Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za ustanove ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja te osnovnoškolske ustanove, a Ministarstvo znanosti i obrazovanja je 30. travnja 2020. objavilo Preporuke za organizaciju rada u razrednoj nastavi. Molimo roditelje da za nove informacije o početku nastave za učenike razredne nastave prate mrežnu stranicu škole. 

Šalabahteri za nastavu na daljinu - materijali za učenike (1. dio)

Drage učenice i učenici,  vjerujemo da ste se uhodali i da se snalazite u nastavi na daljinu. Ipak, ako vam se ponekad dogodi da zapnete ili vam zatreba usmjerenja i pomoći, nadamo se da će vam poslužiti ovi "Šalabahteri". Navedene materijale za više razrede osnovne škole i srednjoškolce sastavilo je Odgojno savjetovalište Centra za rehabilitaciju Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta u Zagrebu, a u nastavku objavljujemo prva dva. 

Noć knjige 2020 - pobjednici natječaja

Drage učenice i učenici, hvala vam što ste sudjelovali u našem natječaju! U nastavku objavljujemo pobjednike 

Vrednovanje i ocjenjivanje tijekom nastave na daljinu

Dragi roditelji, kako bismo vam približili što će se očekivati od učenika do kraja školske godine s obzirom na novonastalu situaciju u prilogu se nalazi dokument s detaljnijim informacijama o metodama i načinima vrednovanja te ocjenjivanja u nastavi na daljinu. Također, iznimno je važna i vaša uloga kao roditelja da potičete dijete da samostalno odrađuje sve zadatke i ohrabrite ga da se za sve nejasnoće obrati učitelju. Također, odgovornost je roditelja da pomogne djetetu, ali ne i da radi umjesto njega. ...