Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata

U utorak 17.11. uoči Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje naši su učenici odali počast svim žrtvama te zapalili lampione pred matičnom i područnim školama te duž Zagrebačke ulice u Velikoj Gorici.  

Poziv za razgovor i Odluka o osnivanju Povjerenstva

Poziv kandidatima za razgovor (učitelj-ica razredne nastave u produženom boravku) i Odluka o osnivanju Povjerenstva za procjenu i vrednovanje kandidata nalaze se u prilogu.

Jesen u našoj školi

U proteklih mjesec dana imali smo brojne jesenske aktivnosti po našim razrednim odjelima, a u nastavku se nalaze neke od njih.   

Svjetski dan hodanja

Svi već dobro znamo da je tjelesna aktivnost neophodna ako želimo biti zdravi i želimo kvalitetno živjeti. Znanstveno je dokazano da redovita tjelesna aktivnost sprječava niz kroničnih bolesti koje su glavni uzrok obolijevanja, invaliditeta i smrtnosti u našoj populaciji. Prošlog mjeseca obilježili smo svjetski dan hodanja! Učitelji i učenici jedan dan posvetili su zdravom kretanju i učenju o dobrobiti fizičke aktivnosti.

Odluke o odabiru kandidata za radna mjesta

Odluke se nalaze u prilogu.

Jesenski odmor učenika

Prema Odluci Ministarstva znanosti i obrazovanja o početku i završetku nastavne godine, broju radnih dana i trajanju odmora učenika osnovnih i srednjih škola za školsku godinu 2020./21. u ponedjeljak i utorak, 2. i 3.11.2020. godine, neće biti nastave zbog jesenskog odmora učenika. Nastava je u srijedu, 4.11.2020. prema uobičajenom rasporedu.

Natječaj za popunjavanje radnog mjesta

Temeljem Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi i Pravilnika o postupku zapošljavanja te procjeni i vrednovanju kandidata za zapošljavanje ravnateljica Osnovne škole Novo Čiče raspisuje natječaje za popunu radnog mjesta:

Posadili smo začinsku spiralu!

U četvrtak 22.10. u atriju naše škole "niknula" je začinska spirala. Radionica je to iz projekta „EdUTOPIJA 21 – stvaramo održivu budućnost“ čiji je nositelj Udruga ZMAG, a naša škola partner. Iz Udruge su osigurali sve potrebne materijale i sadnice te sagradili spiralu od cigle, a na našim učenicima je bilo da posade začinsko bilje.  

Besplatan upis prvašića - Gradska knjižnica Velika Gorica

Već tradicionalno, u Mjesecu hrvatske knjige, učenici prvih razreda osnovnih škola imaju besplatan upis ili obnovu članstva u Gradskoj knjižnici Velika Gorica. Pozivamo sve prvašiće i njihove roditelje da se jave na Dječji odjel Gradske knjižnice Velika Gorica, gdje će ih knjižničarke uvesti u prekrasan, novi svijet.

Poziv kandidatima za razgovor

Pozivi se nalaze u privitku. 

Natječaji za popunjavanje radnih mjesta

Temeljem Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi i Pravilnika o postupku zapošljavanja te procjeni i vrednovanju kandidata za zapošljavanje ravnateljica Osnovne škole Novo Čiče raspisuje natječaje za popunu radnih mjesta:

Solarna škola!

Velika Gorica ovih je dana dobila svoju prvu sunčanu elektranu i to na krovu osnovne škole u Novom Čiču. Iz Grada stiže vijest kako je ovo prva u nizu elektrana koje se planiraju postaviti na krovove zgrada javne namjene u vlasništvu Grada Velike Gorice.

Natječaji za popunjavanje radnih mjesta

Temeljem Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi i Pravilnika o postupku zapošljavanja te procjeni i vrednovanju kandidata za zapošljavanje ravnatelj Osnovne škole Nikole Hribara raspisuje natječaje za popunu radnih mjesta:

Novo u knjižnici!

Pogledajte što vas novo očekuje i kako možete posuditi knjige koje nisu lektira.

Zvonjalica - Nastava u doba korone

U subotu 21. rujna 2020.,  u 9 sati ujutro na City radiju emitirana je naša prva Zvonjalica u ovoj šk. godini. Nova voditeljica je bila Tea Šebelić, učenica 7.b razreda, a tema je bila Nastava u doba korone. Urednica je bila Marina Zorić.