Razglednice Velike Gorice: Kako se fotografijama zgrada i dućana ili parkinga sa Stojadinima i Wartburzima slala u svijet idilična slika o životu u našem gradu

Kada ste posljednji puta nekome poslali razglednicu? Možda ste to napravili s ljetovanja prije koju godinu ili se uopće ne sjećate kada ste to učinili. Prodaju li se i dalje... Objava Razglednice Velike Gorice: Kako se fotografijama zgrada i dućana ili parkinga sa Stojadinima i Wartburzima slala u svijet idilična slika o životu u našem gradu pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.

Zaraza ruši rekorde, stanje je alarmantno: U Zagrebu čak 705 novih slučajeva, u Zagrebačkoj županiji 111, Velika Gorica ima 16 novozaraženih

Zaraza koronavirusom širi se sve brže. Dok se čeka objava Nacionalnog stožera o ukupnom broju zaraženih u Hrvatskoj stižu podaci iz regionalnih stožera koji pokazuju povećanje broja novih slučajeva. Na... Objava Zaraza ruši rekorde, stanje je alarmantno: U Zagrebu čak 705 novih slučajeva, u Zagrebačkoj županiji 111, Velika Gorica ima 16 novozaraženih pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.

Sve zanimljivije u političkoj areni: Može li platforma Možemo! i Domovinski pokret Miroslava Škore poremetiti odnose u velikogoričkoj političkoj slagalici?

Do lokalnih izbora je otprilike 200 dana, a odnosi u političkoj areni u Velikoj Gorici sve su zanimljiviji, ali i kompliciraniji. Relativno stabilne odnose je, naravno, poremetio odlazak goričkog gradonačelnika... Objava Sve zanimljivije u političkoj areni: Može li platforma Možemo! i Domovinski pokret Miroslava Škore poremetiti odnose u velikogoričkoj političkoj slagalici? pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.

Zaraza ruši rekorde: Čak 1424 novih slučajeva zaraze koronavirusom u Hrvatskoj, u Zagrebu 337 novozaraženih, a u Velikoj Gorici 19

U posljednja 24sata u Hrvatskoj je zabilježeno 1424 novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je u srijedu Nacionalni stožer Civilne zaštite. Zaraza opet ruši rekorde. Broje trenutačno oboljelih je 6459, među... Objava Zaraza ruši rekorde: Čak 1424 novih slučajeva zaraze koronavirusom u Hrvatskoj, u Zagrebu 337 novozaraženih, a u Velikoj Gorici 19 pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.

Sumnjiv i posao postavljanja javne rasvjete u Velikoj Gorici: Tko je Ljubomir Perušić kojeg istražitelji u ovom dijelu afere povezuju s Barišićem i Petekom?

U velikogoričkom kraku afere Elektrocentar Petek gotovo sva je medijska pozornost posvećena navodnom namještanju javnog natječaja za gradnju goričkog pročistača otpadnih voda toj tvrtki Kreše Peteka. Istražitelji sumnjaju da su... Objava Sumnjiv i posao postavljanja javne rasvjete u Velikoj Gorici: Tko je Ljubomir Perušić kojeg istražitelji u ovom dijelu afere povezuju s Barišićem i Petekom? pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.

Zaraza koronavirusom: U Hrvatskoj 819 novih slučajeva, ali bez obzira na vikend broj novozaraženih raste u Zagrebačkoj županiji, u Velikoj Gorici 17 slučajeva

Zaraza koronavirusom u nedjelju na razini Hrvatske izgleda malo bolje nego proteklih dana. Broj novozaraženih je 819, pa je ukupno u Hrvatskoj trenutačno 5164 aktivnih slučajeva. Među njima je 548 pacijenata... Objava Zaraza koronavirusom: U Hrvatskoj 819 novih slučajeva, ali bez obzira na vikend broj novozaraženih raste u Zagrebačkoj županiji, u Velikoj Gorici 17 slučajeva pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.

Testiranje na koronavirus: U Velikoj Gorici moguće samo radnim danom i uz uputnicu, bez uputnice treba platiti i rezervirati termin u ovim ustanovama u Zagrebu

Sve više ljudi traži testiranje na koronavirus. Stoga su i gužve pred testnim centrima vrlo velike. Građani su zabrinutiji zbog sve većeg broja zaraženih posljednjih dana, a s dolaskom hladnijeg... Objava Testiranje na koronavirus: U Velikoj Gorici moguće samo radnim danom i uz uputnicu, bez uputnice treba platiti i rezervirati termin u ovim ustanovama u Zagrebu pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.

Od ponoći na snazi nove epidemiološke mjere u Zagrebu: Uvodi se više autobusa ZET-a, hoće li ih biti i na pretrpanim linijama za Veliku Goricu?

Zbog sve lošije situacije s koronavirusom u metropoli su od ponoći na snazi nove epidemiološke mjere u Zagrebu. Podsjetimo, Zagreb je prije samo četiri dana donio strožije mjere u odnosu... Objava Od ponoći na snazi nove epidemiološke mjere u Zagrebu: Uvodi se više autobusa ZET-a, hoće li ih biti i na pretrpanim linijama za Veliku Goricu? pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.

Veliki skok broja zaraženih koronavirusom: U Hrvatskoj 1131 čak novi slučaj, u Zagrebačkoj županiji 65, crni rekord od 18 novozaraženih i u Velikoj Gorici

Veliki skok broja zaraženih koronavirusom zabilježen je u protekla 24 sata u Hrvatskoj. Prvi puta je preskočena psihološka granica od tisuću novih slučajeva – u petak je objavljeno da je... Objava Veliki skok broja zaraženih koronavirusom: U Hrvatskoj 1131 čak novi slučaj, u Zagrebačkoj županiji 65, crni rekord od 18 novozaraženih i u Velikoj Gorici pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.

Učenici i studenti: Donosimo popis natječaja za stipendije na koje se možete prijaviti i koliko one iznose

Učenici i studenti, otvoren je natječaj za dodjelu stipendija grada Velike Gorice. Bit će dodijeljeno 50 stipendija, 25 učenicima i 25 studentima. Studenti će dobiti 1000 kuna mjesečno, a učenici... Objava Učenici i studenti: Donosimo popis natječaja za stipendije na koje se možete prijaviti i koliko one iznose pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.

Novi rekord i danas: U Hrvatskoj 793 zaraženih, u Zagrebačkoj županiji 59, od toga ih je u Velikoj Gorici 6

Hrvatska i danas bilježi novi rekord u broju zaraženih. U posljednja 24 sata zabilježena su 793 nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva danas ukupno 3562. Među... Objava Novi rekord i danas: U Hrvatskoj 793 zaraženih, u Zagrebačkoj županiji 59, od toga ih je u Velikoj Gorici 6 pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.

Velika Gorica grad ili najveća zagrebačka spavaonica? U centru Gorice još uvijek visi ploča koja podsjeća da smo bili dio Zagreba

Da netko u Velikoj Gorici vodi računa o bitnim datumima za naš grad, ovih bi dana slavili 25. obljetnicu dobivanja statusa grada. Točnije, 20. rujna 1995. tadašnji predsjednik Sabora Nedjeljko... Objava Velika Gorica grad ili najveća zagrebačka spavaonica? U centru Gorice još uvijek visi ploča koja podsjeća da smo bili dio Zagreba pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.

Crni rekord: Čak 748 zaraženih koronavirusom u Hrvatskoj u posljednja 24 sata, u samoizolaciji trenutačno 16.598 ljudi, u Velikoj Gorici 12 novozaraženih

Novi crni rekord u broju zaraženih koronavirusom postavljen je danas u Hrvatskoj. U posljednja 24 sata zabilježeno je 748 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u... Objava Crni rekord: Čak 748 zaraženih koronavirusom u Hrvatskoj u posljednja 24 sata, u samoizolaciji trenutačno 16.598 ljudi, u Velikoj Gorici 12 novozaraženih pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.

Cijepljenje protiv gripe u ljekarnama počinje sljedeći tjedan: Evo gdje se možete cijepiti u Velikoj Gorici

Od sljedećeg ponedjeljka, 19. listopada, kreće cijepljenje protiv gripe u ljekarnama. U Velikoj Gorici cijepiti se možete u Ljekarni Kenfelj, Zagrebačka ulica 1, i u Ljekarni Zagrebačke županije, koja se... Objava Cijepljenje protiv gripe u ljekarnama počinje sljedeći tjedan: Evo gdje se možete cijepiti u Velikoj Gorici pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.

Novi igrokaz iz goričke gradske uprave: Nakon teksta Gorice.info u Poglavarstvu na brzinu objavili natječaj za startup inkubator

Novi igrokaz iz goričke gradske uprave stiže do javnosti. Nakon što je prošli tjedan naš portal objavio tekst o još jednom neispunjenom obećanju velikogoričke gradske vlasti, točnije o pokretanju gradskog... Objava Novi igrokaz iz goričke gradske uprave: Nakon teksta Gorice.info u Poglavarstvu na brzinu objavili natječaj za startup inkubator pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.