Učenici 2. a i b razreda u POU Velika Gorica

  7. veljače 2019. učenici 2. a i b razreda sudjelovali su u filmskom programu Sedmi kontinent u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica i gledali animirani film „Buntovni stihovi“  .

Učenici 2. a i b razreda u Kazalištu "Trešnja"

   5. veljače 2019. učenici 2. a i b razreda bili su u Kazalištu "Trešnja" gdje su gledali predstavu "Carevo novo ruho". Dok su čekali predstavu, poigrali su se u igraonici.

Eko-četvrtak

Dragi učenici,      pozivamo vas da se uključite u naše ekološke akcije - prikupljanje plastičnih čepova i starog papira. Više o akcijama pogledajte u privitku.

Zadaća iz informatike (Python)

     U privitku se nalazi domaća zadaća iz informatike (7. razred).

Obilježen "Dan crvenih haljina" u našoj školi

     1. veljače 2019. učenici i djelatnici naše škole pridružili su se zdravstveno-edukativnoj akcija „Dan crvenih haljina“,  odjenuvši se u crveno. Cilj akcije je podići svijest o specifičnostima moždanog udara u žena, upozoriti na pogubne posljedice zanemarivanja simptoma i potrebu promjena načina života.

Predstava „Četiri čarobne riječi“

     1. veljače 2019. učenici 1.a, b, c, d i 2. d razreda pogledali su predstavu „Četiri čarobne riječi“ koja  je izuzetno duhovita, edukativna i interaktivna mađioničarska predstava za djecu svih uzrasta.

Robokup državna razina

     Zadnji vikend u siječnju ponovo je bio rezerviran za sada već tradicionalni, 12. Robokup. Našu školu predstavljali su učenici Ivan Jankeš, Frane Biluš i Matej Jankeš koji su izvrsnim timskim radom ostvarili 5. mjesto u ukupnom poretku. Čestitamo! 

Bili smo domaćini "LiDraNo 2019."

     29. ožujka 2019. naša škola bila je domaćin Gradske smotre "LiDraNo 2019",  smotre literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva učenika osnovnih škola, u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica. 

Održana predstava "Sijać sreće" za učenike trećih razreda

      24. siječnja 2019. u našoj školi održana je predstava "Sijač sreće" za učenike 3. a, b, c i d razreda u izvedbi našeg poznatog glumca Dubravka Sidora. Predstava „Sijač sreće“ vesela je priča o odrastanju ispričana zabavnom glumačkom igrom prema tekstu književnika Božidara Prosenjaka.

Nosi crveno!

     Pozivam sve učenike i djelatnike da u petak, 1. veljače 2019. odjenu nešto crveno te tako podrže akciju kojoj je cilj podizanje svijesti o posljedicama moždanog udara u žena! Ravnateljica Zrinka Šućur, prof.

Nosi crveno!

     Pozivam sve učenike i djelatnike da u petak, 1. veljače 2019. odjenu nešto crveno te tako podrže akciju kojoj je cilj podizanje svijesti o posljedicama moždanog udara u žena! Ravnateljica Zrinka Šućur, prof.

Dar školskoj knjižnici

      Učenik  Petar Pofek (2.b)  darovao je školskoj knjižnici 2 Winks knjige. Zahvaljujemo!

Obavijest o promjeni žiro računa

     Poštovani roditelji, grad Velika Gorica promijenio je broj žiro računa, stoga vas molimo da sve uplate od 1. 1. 2019. vršite na novi IBAN HR3824020061500067581, model HR00.

Naš učenik na natjecanju FIRST® LEGO® League (FLL) razine Hrvatske osvojio 2 nagrade i nominaciju s ekipom "Brickvengers"

       Ekipa "Brickvengers",  koje je Mihael Vranić (8.a razred) član, na turniru FIRST® LEGO® League (FLL) za Hrvatsku osvojila je 2 nagrade i 1 nominaciju - nominirani kao jedna od tri najbolje ekipe u kategoriji 'temeljne vrijednosti', osvojili prvo mjesto u natjecanju robotike te ukupno drugo mjesto! Natjecalo se ukupno 16 ekipa (oko 140 učenika uglavnom osnovnih škola (6. do 8. razredi)), a "Brickvengers" su još jednom pokazali svoje vještine.

Upisi u program "Neke nove fore u učenju"

      U Centru za djecu, mlade i obitelj traju upisi u program "Neke nove fore u učenju". Program je namijenjen učenicima od 6. do 8. razreda OŠ i srednjoškolcima. Polaznici će naučiti kako uspješnije učiti, steći će vještinu organizacije vremena, zaviriti u tajne motivacije i koncentracije te se upoznati s različitim strategijama učenja. Program će se odvijati u večernjim satima, a planira se 11 susreta. Prijave se primaju do 28.siječnja 2019.g. Možete se prijaviti putem telefona 6231-734, osobno u Centru ...