Gradska knjižnica Velika Gorica

     Velikom ljubaznošću Konfucijevog instituta Sveučilišta u Zagrebu ovogodišnja druženja na radionicama Četrtog četrtka započinjemo upoznavanjem s jednom prekrasnom vještinom. U četvrtak, 25. siječnja 2018. u 18.00 sati pod vodstvom akademske slikarice Ive Valentić upoznat ćemo se s kineskom kaligrafijom.

2. tradicionalna izložba jaslica i proglašenje pobjednika

      21. prosinca 2017. godine u našoj je školi otvorena 2. izložba božićnih jaslica koje su izradili učenici sa svojim obiteljima, prijateljima i razredima. Ravnateljica škole Đurđa Ivičar- Felja  je, uz veliko zadovoljstvo, otvorila  izložbu i pozvala sve posjetitelje priredbe na razgledavanje. Organizatori izložbe, učiteljica Kristina Polić  i vjeroučiteljica Nataša Čurić, su se zahvalili svim sudionicima, školi  te  ravnateljici na velikoj podršci koju su dali da se ovakav događaj provede.

Božićna priredba

      Božićna priredba održana je u  četvrtak, 21. prosinca 2017. s početkom u 18 sati s bogatim prigodnim programom.

Zamolba mještanima Velike Mlake i Velikog Polja

     Mole se mještani Velike Mlake i Velikog Polja da svoje pse ne ostavljaju bez nadzora u krugu škole. Hvala!

Poziv na 109. turopoljski fašnik

     Turistički ured poziva vrtiće i škole, da kao i svih godina do sada, pripreme svoje grupe i sudjeluju na 109. turopoljskom fašniku. Velika fašnička povorka planirana je za subotu 10. veljače, a Mali fašnik u nedjelju, 11. veljače 2018. godine od 11:00 sati u velikom grijanom šatoru u Parku dr. Franje Tuđmana.

Kap dobrote

Poštovani roditelji, draga djeco!         Hvala vam na vašem aktivnom uključivanju u još jednu karitativnu akciju koju smo uspješno organizirali i proveli zahvaljujući svima vama! Zbog vaše su dobrote neki od najpotrebitijih osjetili ljubav i pažnju bližnjih.                Od srca vam hvala!   Katarina Klarić, vjeroučiteljica

Sretno!

  SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ I SVE NAJBOLJE U NOVOJ 2017. GODINI ŽELE VAM UČENICI I DJELATNICI NAŠE ŠKOLE!

Izložba jaslica u Jastrebarskom

     Jaslice obitelji Vogleš i Lučić, u kojima smo mogli uživati na prošlogodišnjoj 1. Izložbi jaslica u našoj školi, predstavljajunašu školu na  izložbi jaslica u Jastrebarskom. Izložbu organizira Udruga jasličara Jaska Jastrebarsko u prostoru Pastoralnog centra župe Sv. Nikola, a može se pogledati sve do 9. siječnja 2018.

Božićna priredba u PŠ Mičevec

Božićna priredba

Učenici 4. a i b razreda posjetili Etnografski muzej u Zagrebu

     15. prosinca 2017. učenici 4.a i b razreda posjetili su Etnografski muzej u Zagrebu  te vidjeli izložbu "Perje, jabuke i zrno soli" koja predstavlja tradicijske običaje ukrašavanja za Božić.

Priredba učenika 1.a, 1.b i 4.d

     Blagdan svetog Nikole učenici 1.a, 1. b i 4. d razreda obilježili su 6. prosinca 2017. svačanom priredbom uz recitacije, igrokaze, ples i pjesmu.

Učitelji-odbojkaši naše škole završili jesenski dio OLOŠ-a

      Dana 9. prosinca 2017. učitelji-odbojkaši naše škole odigrali su u Samoboru posljednje 2 utakmice jesenskog dijela odbojkaške lige osnovnih škola Zagrebačke županije (OLOŠ). Suparnici su bili kolege iz OŠ Rugvica i OŠ M. Langa Bregana, a konačni rezultat je bio u našu korist.

Projekt Promicro

projektu Promicro koji je pokrenut uz potporu ministarstva u svim šestim razredima na način da svaki učenik 6. razred dobije microbit na korištenje do kraja školske godine, nakon što roditelji potpišu potrebne suglasnosti. Za sada su se u projekt uključili prof. Kristina Panižić i Blaž Krajinović, koji će microbitove koristiti u redovnoj nastavi prema nastavnim materijalima koji također postoje.  

Večer matematike u PŠ Mičevec

       U našoj Područnoj školi održana je 6. prosinca 2017. Večer matematike u sva 4 razreda. Projekt  Hrvatskog matematičkog društva uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja.  Večer matematike je skup interaktivnih radionica u kojima sudjeluju učenici i njihovi roditelji.