Dar školskoj knjižnici

     Učiteljica  Tamara Špehar darovala je školskoj knjižnici 6 knjiga. Zahvaljujemo!

Akcija prikupljanja namirnica za obitelji u potrebi

Poštovani roditelji,        u suradnji s udrugom Kap dobrote pokrenuli smo akciju prikupljanja namirnica za obitelji u potrebi.  Ako se želite uključiti u ovu humanitarnu akciju, namirnice koje prikupite možete dostaviti u školu najkasnije do 18. prosinca 2018. godine. Kao i obično, najpotrebnije namirnice su hrana (namirnice koje mogu dugo stajati – konzervirani gulaši, tjestenine, riža, ulje, sok, keksi...) i higijenske potrepštine (toaletni papir, pasta za zube, sapuni...).            Unaprijed zahvaljujemo na svakom vašem daru uime obitelji kojima ćemo zajedno ...

Zahvala Kolajne ljubavi

     Učenici sadašnjeg 5.b u prošloj su godini prodavali svoje rukotvorine i zarađeno uplatili na račun udruge Kolajna ljubavi koja brine o djeci u sirotištu sv Ante u Tanzaniji. Danas im je stigla video zahvala❤️

Prva posudba knjiga u školskoj knjižnici

   Tijekom mjeseca studenog  1. a, b i d razred u matičnoj školi po prvi put su posjetili našu školsku knjižnicu.

Dar školskoj knjižnici

    Učenik  Petar Pofek (2.b)  darovao je školskoj knjižnici knjigu. Zahvaljujemo!

Predstavljanje naših učenika autora slikovnice

     3. prosinca 2018.  u školskoj knjižnici održano je predstavljanje naših učenika, autora slikovnice. Učenici su tijekom prošle školske godine sudjelovali u natječaju Moja prva knjiga i napravili vlastite slikovnice (napisali tekst i ilustrirali ga).

Sveti Nikola u našoj školi

     Prigodni program povodom svetog Nikole za učenike naše škole (obje smjene) održan je 6. prosinca 2018. u holu naše škole. Školu je posjetio i sveti Nikola i podijelio darove učenicima.

Trećoj izložbi jaslica u našoj školi

     Pozivamo sve učenike, roditelje, rodbinu, prijatelje i drage kolege na sudjelovanje na trećoj, sad već tradicionalnoj izložbi jaslica. Jaslice možete izraditi od različitih materijala i izlagati pojedinačno, skupno ili kao obitelj. Jaslice je potrebno donijeti u školu do 13. prosinca 2018.

Gradska knjižnica Galženica - Adventski sanduk knjiga

     Od 10. do 31. prosinca 2018. knjižnica provodi akciju "Adventski sanduk knjiga". Imate li dobru knjigu koju ste pročitali/iščitali i želite da ju i drugi pročitaju i  osjete dobrobit kvalitetnog štiva? Želite dijeliti korisne informacije i mudrost iz knjiga? Pridružite se našoj akciji u mjesecu čarobnog i nezaboravnog darivanja, donesite knjigu u Knjižnicu Galženicu, ostavite ju u Adventskom sanduku knjiga i uzmite za sebe neku drugu koju je netko na isti način ostavio!

Obilježen Dan intelektualnog vlasništva za djecu i mlade

     U ponedjeljak, 10. prosinca 2018. učenici 2.a i 2.b razreda u pratnji učiteljica Sanje Sarić i Galje Vlašić-Trbić te socijalne pedagoginje Adriane Vučetić obilježili su Dan intelektualnog vlasništva za djecu i mlade u Velikoj Gorici pod nazivom "Budi DIV".

U našoj školi održana predstava "Droga-reci drogi NE"

     U ponedjeljak, 10. prosinca 2018. u našoj školi je za učenike i roditelje sedmih razreda održana predstava "Droga-reci drogi NE" u režiji Zijaha Sokolovića. Predstava je održana u sklopu akcije prevencije zlouporabe droge Ministarstva unutarnjih poslova i Zagrebačke županije. The/Arto projekt organizirao je predstavu u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova i Zagrebačke županije u sklopu Mjeseca borbe protiv ovisnosti koji se svake godine obilježava 15.11.-15.12.

Medni dan u prvim razredima

     7. prosinca 2018.  učenici 1.razreda dobili su na dar teglicu meda i slikovnicu povodom mednog dana. Program školskog mednog dana provodi Ministarstvo poljoprivrede. Cilj Programa je potaknuti i educirati djecu i njihove roditelje o važnosti konzumiranja meda.

Predstavljanje naših učenika autora slikovnice

       U ponedjeljak, 3. prosinca 2018. u 13.10 u školskoj knjižnici održat će se predstavljanje naših učenika, autora slikovnice. Učenici su tijekom prošle školske godine sudjelovali u natječaju Moja prva knjiga i napravili vlastite slikovnice (napisali tekst i ilustrirali ga). Kako im je bilo sudjelovati u natječaju, o čemu su pisali u svojim slikovnicama, na koje su poteškoće nailazili i još mnogo toga  saznajte na književnom susretu. Svi ste pozvani, a možda se neki od vas odluče ove godine napraviti ...

Izlet u Krapinske toplice

     Planinarsko izletnička skupina bila je u Krapinskim toplicama 24. studenog 2018.

Gradsko natjecanje u odbojci za učenice 7. i 8. razreda

      29. studenog 2018. naša škola bila je domaćin Gradskog natjecanje u odbojci za učenice 7.  8.razreda na kojem smo osvojili broncu.