Obavijest

     U petak, 19. listopada 2018. knjižnica neće raditi zbog službene odsutnosti.

Svjetski dan kravate

     Kravata je univerzalno poznat i cijenjen hrvatski simbol. Od 18. listopada 2003. godine obilježava se Dan kravate. Hrvatski sabor je 17. listopada 2008. godineiskazao kravati posebnu počast proglasivši Dan kravate koji se obilježava 18. listopada. Od tada se Dan kravate i službeno slavi u Hrvatskoj.

Postani član volonterskog kluba i pomozi drugima!

       Pozivamo sve zainteresirane učenike da se prijave u knjižnicu ukoliko su zainteresirani za uključenje u rad Volonterskog kluba škole. Volonterski klub će se primarno baviti pružanjem vršnjačke pomoći u učenju.

Budi ministrant

        Naša zajednica ministranata sv.Joakima i Ane prima dječake i djevojčice svih dobnih uzrasta. Sastanci se održavaju subotom u 10 h u župnoj dvorani, Župe sv.Barbare.              Veselimo se vašem dolasku. Župnik, Anđelko Kufrin Voditelj, Zvonimir Kulaš

Učenici trećih razreda posjetili Andautoniju

      12. listopada 2018. učenici trećih razreda posjetili su Andautoniju u Ščitarjevu.

uključi se u Kviz znanja i kreativnosti „Čitanjem do zvijezda“

      Ako voliš čitati i natjecati se, uključi se u Kviz znanja i kreativnosti „Čitanjem do zvijezda“.

Jesenski projekt

     Jesen je stigla u 5.c i 5. d razred pa su petaši na jedan dan postali dizajneri. Svoje su šešire ukrasili divnim jesenskim plodovima nađenima u prirodi. Svaki nam je šeširić ispričao i svoju priču. Tako smo čuli priče gospođe Jesenke, gospodina Jesenskog, dječaka Šeširka i gospođice Jesenić te smo se odlično zabavili.

Gradska knjižnica Velika Gorica - Besplatan upis prvašića

     U Mjesecu hrvatske knjige (15.10. -15.11.2018.) svi učenici prvih razreda osnovnih škola imaju besplatan upis (ili obnovu članstva) u Gradsku knjižnicu Velika Gorica.

Darovi za prvašiće

     Učenici prvih razreda dobili su darove u sklopu kampanje koju provodi Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske radi podizanja svijesti  o održivom ribarstvu i akvakulturi u Hrvatskoj, odnosno provodi aktivnosti promocije domaćih proizvoda ribarstva i akvakulture, a kako bi se ovi proizvodi u budućnosti što više koristili u prehrani školske djece i postali značajan dio njihovih zdravih obroka.

Obavijest

     U srijedu, 17. listopada 2018. knjižnica će raditi u popodnevnoj smjeni (od 13.00 - 19.00).

Obilježen Dan zahvalnosti za plodove zemlje (Dani kruha)

      15. listopada 2018. u našoj školi obilježen je  Dan zahvalnosti za plodove zemlje (Dani kruha) prigodnim programom uz molitvu, blagoslov i simbolično blagovanje kruha.

Gradska knjižnica Velika Gorica

      Novost u programu Mjeseca hrvatske knjige u Velikoj Gorici je mali književni festival Turbooks tijekom kojeg ćemo se družiti s popularnim književnicima za odrasle i djecu. Tijekom tri dana trajanja festivala održat će se tri književna susreta za odrasle i tri književne matineje za djecu, a naši će gosti biti Damir Karakaš, Kristijan Novak, Nada Mihoković-Kumrić, Jasminka Tihi-Stepanić, Sonja Smolec i Danijel Deverić.

Misijski dan - Dan bez zvona i ocjena

None

Poziv na Gastro Turopolja

Učenici 1. a i b razreda posjetii obiteljsko gospodarstvo

     Učenici 1.a i 1.b posjetili su Obiteljsko gospodarstvo u vlasništvu gospodina Frane Ivkovića koji ih je ljubazno ugostio.