POSJET UČENIKA OSMIH RAZREDA VUKOVARU

Učenici triju osmih razreda naše škole su 8. i 9. rujna 2017. godine sudjelovali u projektu Memorijalnog centra Domovinskog rata Vukovar Posjet učenika osmih razreda Vukovaru. Zajedno sa svojim nastavnicima  boravili su u hostelu Dubrovnik.

Akrobatski rock 'n' roll

U suradnji naše škole i Sportsko plesnog kluba Vega i ove godine kreću treninzi akrobatskog rock 'n' rolla za učenike naše škole. Vjerujemo da će i nova generacija polaznika, a uz stručno vodstvo, postići vrhunske rezultate kao i dosadašnji polaznici ovog programa na koje smo iznimno ponosni.

Nove klupe i stolice

Nove klupe i stolice u PŠ Mraclin, Buševec i boravku.

Doček đaka prvaka u Buševcu

U područnoj školi u Buševcu  učenici i njihovi roditelji dočekani su pozdravnim govorom ravnatelja  Damira Bedića i predstavnika  grada Nevena Topoljnaka, te prigodnim programom koji su pripremili učenici 5. razreda. 

OBAVIJEST O POČETKU NASTAVNE GODINE 2017./2018.

OBAVIJEST O POČETKU NASTAVNE GODINE 2017./2018., POČETKU RADA PRODUŽENOG BORAVKA I ŠKOLSKE KUHINJE

Završeni radovi na mreži škole

Završeni su radovi na prvom dijelu projekta e-škole. U svaku učionicu, dvoranu, hodnike i zbornicu doveden je optički kabel i na stropu su postavljene pristupne točke za bežično povezivanje na internet. 

Početak radova na mreži škole u sklopu projekta e-Škole

Počeli su radovi na mreži škole u sklopu projekta e-Škole. Uvesti će se optički internet i u svaku učionicu postaviti pristupna točka za bežično spajanje na internet. 

Završeni radovi

Završeni su radovi na zamjeni parketa u učionici likovne i glazbene kulture koji nam je donirala Tvornica parketa PPS-Galeković iz Mraclina.

Raspored podjela svjedodžbi

U nastavku se nalazi raspored podjela svjedodžbi za školsku godinu 2016./2017.

Promjena parketa

Danas su naši domari započeli sa zamjenom parketa u učionici likovne i glazbene kulture koji nam je donirala Tvornica parketa PPS-Galeković iz Mraclina. Zahvaljujemo na donaciji.

STANDARDNA ŠKOLSKA ODJEĆA: DA ili NE

Cijenjeni učenici, roditelji, nastavnici, ravnatelji i svi zainteresirani članovi zajednice! Upućujemo Vam poziv za sudjelovanje u istraživanju  stavova o uvođenju standardne školske odjeće u škole u Republici Hrvatskoj.

Raspored dopunskog rada

U nastavku se nalazi raspored dopunskog rada za školsku godinu 2016./2017.

Priredba za kraj školske godine u PŠ Buševec

Ove smo školske godine puno toga naučili i želimo to pokazati!-, riječi su učenika 1. razreda PŠ Buševec koji nas je uveo u kratku priredbu, kojom su obilježili uspješni završetak 1. razreda. Pjesmom, plesom i glumom razveselili su roditelje, bake, djedove i ostale goste. Zaslužili su bezbrižno uživati u ljetu!

Turnir u malom nogometu

Danas  12.6.2017. u 15:40 počeo je turnir malog nogometa na vanjskom igralištu OŠ Vukovine, sudac je bio naš profesor iz tehničke kulture Josip Gudelj. 

Primanje najboljih učenika kod gradonačelnika

Dana 12. lipnja 2017. godine u prostorijama Gradske uprave primljeni su najbolji učenici velikogoričkih škola. Gradonačelnik Dražen Barišić obratio se prigodnim riječima najboljim osmašima i svakoga nagradio knjigom.