OBAVIJEST O POČETKU NASTAVNE GODINE 2018./2019.

OBAVIJEST O POČETKU NASTAVNE GODINE 2018./2019., POČETKU RADA PRODUŽENOG BORAVKA I ŠKOLSKE KUHINJE

„ Vukovinski glagoljaši“ na Maloj glagoljskoj akademiji „ Juri Žakan“ Roč

Az, Buki, Vjedje, Glagolju, Dobro… Tako počinje himna Male glagoljske akademije „Juri Žakan“ u Roču.

Obavijest

U petak, 29. 6.2018, dopunski rad (produžna) iz matematike održav se od 11-13:30!

Dopunski rad iz matematike

Dopunski rad iz matematike ( prof. Prosenjak)  održavati će se od 26.6.2018 - 29.6.2018 od 8:00 - 10:30.

Žir

29.5.2018. učenice naše škole sudjelovale su na predstavljanju lista Žir i dobile zaslužene nagrade.

Osmaši OŠ Vukovina u Spomen parku 153.brigade HV – Velika Gorica u Velikoj Buni

U  ponedjeljak, 21.svibnja 2018. godine, učenici triju osmih razreda, u pratnji ratne bolničarke, braniteljice i razrednice Tanje Sudar te razrednice Nine Mulc i suradnice u nastavi Lucije Marite  Španiček, posjetili su Spomen park 153.bri-gade HV – Velika Gorica u Velikoj Buni. 

Prijatelji za dopisivanje

Učenici petih razreda koji uče njemački pronašli su prijatelje za dopisivanje u švicarskom gradiću Allschwilu, u blizini Basela i granice s Francuskom. Djeca dolaze sa svih strana svijeta, mnogo smo naučili o jezicima kojima govore i organizaciji nastave.

6. festival Univerzalne športske škole

U četvrtak, 17. svibnja 2018. godine na ŠRC Obrezina održao se 6. festival Univerzalne športske škole Zagrebačke županije u organizaciji Županijskog školskog športskog saveza Zagrebačke županije i OŠ Šćitarjevo .

TERENSKA NASTAVA VUKOVINSKIH GLAGOLJAŠA U ZADRU I NINU

U četvrtak 3.svibnja 2018. godine Povijesno-glagoljaška skupina Vukovinski glagoljaši (učenici 5.-8.razreda) u pratnji voditeljice Nine Mulc i kolegica Božice Rebić i Lidije Regušić, u sklopu terenske nastave glagoljaša, posjetili su Zadar i Nin. 

Lađa...

Učenica Leonarda Burić iz 3.b i učiteljica Snježana Kovčalija prisustvovale su svečanoj dodjeli priznanja i zahvalnica u Hrvatskom školskom muzeju 18.5.2018.povodom natječaja Lađa...

Šteta u školskom voćnjaku

Rezultati našeg rada se pojavljuju skromno: mlado stablo trešnje rodilo je skromnim plodovima. No, čini se da svi ne razmišljamo isto.

JVP Velika Gorica

Danas, 17.svibnja 2018. godine,učenici 2. razreda PŠ Mraclin, PŠ Rakitovec i PŠ Buševec posjetili su Javnu vatrogasnu postrojbu Velika Gorica. 

Svjetski dan obitelji

Dana 15.5.2018. članovi Gradskog vijeća učenika grada Velike Gorice (Ema Burić i Matija Dražetić) prisustvovali su obilježavanju Svjetskog dana obitelji u Muzeju Mimara u Zagrebu.

Državni turnir mažoret i pompon timova

05.05.2018. u Virovitici je održan 32. Državni turnir mažoret i pompon timova u velikim kategorijama. Učenica 7.D razreda Barbara Bogović je sa svojim timom osvojila zlato u kategoriji flag i srebro u kategoriji pompon.

Utrka mira (Peace Run)

Utrka mira danas je došla i do naše škole gdje su je veselo dočekali učenici 3., 4. razreda i učenici 1. i 2. razreda koji su u produženom boravku. Uz pjesmu i druženje s našim gostima upoznali smo cilj utrke mira te smo i sami barem nakratko pridonijeli stvaranju ljepšeg i boljeg svijeta.