Pokazna vježba Malog interventnog tima

Danas je u našoj školi na školskom igralištu održana pokazna vježba učenika volontera iz OŠ Kravarsko.

Turneja radosti sportskih igara mladih

Učenici i učenice 3.a i 4.a razreda OŠ Vukovina 13.4.2018. su sudjelovali na Turneji radosti sportskih igara mladih sa 2 ekipe graničara, Šampioni (3.a) i Vučko (4.a) i atletici (utrka na 60 m).

Prvenstvo u šahu osnovnih škola Velike Gorice za 2018.

R A S P I S OŠ Vukovina, ŠK Polet i Distributivni centar za voće „SUNČANA“ organiziraju pojedinačno prvenstvo osnovnih škola Velike Gorice za 2018. Mjesto igranja :  OŠ Vukovina Datum: 20.4.2018.   

Gradsko natjecanje u Futsalu (5. i 6.razredi)

Ucenice OŠ Vukovina osvojile su 2. mjesto na gradskom natjecanju u Futsalu (5. i 6.razredi).    

Želim stablo

U  međupredmetnom  projektu  Želim stablo uključili su se i naši kreativni Vukovinski glagoljaši, učenici šestih i osmih razreda. Prepisivali su tekst kockavice glagoljicom i latinicom,iz  papira  izrezali slova i nacrtali ju. Pogledajte fotografije. Nina Mulc, prof.

PŠ Rakitovec domaćini učenicima iz Koljnofa

Danas su učenici i učitelji PŠ Rakitovec , popodnevne smjene bili domaćini učenicima i učiteljicama iz Koljnofa, Mađarska. 

Državno prvenstvo u gimnastici

Ekipa škole na državnom prvenstvu u gimnastici! Prvenstvo školskih sportskih društava održava se u Rijeci 22. i 23. ožujka. Učenici se smješteni u Lovranu. Sutra ćemo se javiti nakon natjecanja s rezultatima. Sve informacije i slike pratite na stranici http://skolski-sport.hr/.  

Obavijest

22.3.2018 u četvrtak učenici iz Čičke Poljane čekaju školski autobus u 6:45 kod društvenog (vatrogasnog) doma.   Odvoz učenika  1. i 2. razreda je u 11:00 sati. Popodnevna smjena čeka autobus u 11:50 kod društvenog (vatrogasnog) doma.    

Obavijest

Autobusi na relaciji Čička Poljana - Odranski Ribić - Kuče – OŠ Vukovina prometovati će redovno po rasporedu.

60 Natjecanje mladih tehničara- Županijska razina

2.3. je u Velikoj Gorici održano županijsko natjecanje iz tehničke kulture na kojem smo imali pet predstavnika koji su i ovog puta odradili natjecanje poprilično uspješno.

Državni turnir mažoretkinja

Na 31.Državnom turniru koji je 24.2. održan u Kašteliru, sa svojim timom Velikogoričkih mažoretkinja učenica 7.D Barbara Bogović je u kategoriji minimix osvojila srebrnu medalju. Ostvarenim rezultatom su se kvalivicirale na Europskom prvenstvo koje će se u 7.mj održati u Pragu.

Izložba Az buki vidi glagole…Ja slova znajući govorim…

Društvo prijatelja glagoljice i Nadbiskupijski pastoralni institut u sklopu projekta Hrvatska glagoljaška baština otvorili su 15.veljače 2018.godine u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu  izložbu: Az buki vidi glagole…Ja slova znajući govorim…

Želim stablo!

21. veljače smo u sklopu međupredmetnog projekta posadili kockavice. Jednu od njih zalijevat će micro:bit koji je programirao prof. Josip Gudelj kako bi mjerio vlažnost zemlje i, kada vanjski senzor otkrije nisku razinu vlažnosti tla, pokrenut će zalijevanje. Drugu kockavicu zalijevat ćemo na klasičan način te ćemo na kraju vidjeti koja će kockavica bolje uspjeti.

Blizanke

Prošloga četvrtka učenici petih razreda koji uče njemački jezik bili su u Zagrebu na projekciji njemačkog dječjeg filma ´Blizanke´ iz 2017. godine, a prije toga posjetili smo Hrvatski školski muzej i na radionici quillinga isprobali novi način obrade papira.

Radionica HZTK

Nastavljena je suradnja s HZTK. Ovaj put radionicu su imali 4. razredi područnih škola i 4.b matične škole.