Sjećanje na Vukovar

None

MIRTA CIPRIĆ i MARTIN VUGLENOVIĆ - DRŽAVNI PRVACI

Danas je u Zaboku održan 3.kup Republike Hrvatske u akrobatskom rock'n'rollu na kojem su učenici naše škole, Mirta Ciprić iz 2.b razreda i Martin Vuglenović iz 4.a razreda osvojili 1.mjesto u svojoj kategoriji!!!     

Prvo kolo Modelarske lige

Dana 15.11.2017. u OŠ Novo Čiče održano je prvo kolo Modelarske lige. Naši natjecatelji su nastavili sa odličnim rezultatima te su bili drugi od četrnaest ekipa i zasluženo osvojili srebrene medalje.

Mamma mia

U ponedjeljak 13. studenoga 2017.  35 učenika sedmih i osmih razreda uživalo je u mjuziklu „Mamma mia“ kazališta Komedija. 

Mjesec hrvatske knjige

U Mjesecu hrvatske knjige učenici 6. a i 6. b razreda bili su pozvani u Dječji odjel Gradske knjižnice Velika Gorica na susret sa spisateljicom Jasminkom Tihi-Stepanić. 

Glazbena priča: Kuhar i maestro

U petak,  10.11.2017. učenici prvih i drugih razreda matične škole imali su prilike pogledati zanimljivu predstavu Glazbena priča: Kuhar i maestro u kojoj dva prijatelja jedan drugoga uče tajnama svoga zanata.

Gradsko natjecanje u rukometu za djevojčice

Na gradskom natjecanju u rukometu za djevojčice 5 i 6 razred, u organizaciji OŠ Vukovina, odigranom u dvorani OŠ Novo Čiće 08.11.2017. sudjelovaleo je 8  ekipe s područja Grada Velike Gorice, podijeljene u dvije skupine. 

Sigurnost na internetu

Prilog Nove-TV o sigurnosti na internetu. Prilog je snimljen u 4.a razredu naše škole. Pogledajte ga ovdje.  

PŠ Buševec

U petak 3. 11, 2017. učenici cvjećarske grupe naše škole uz pomoć roditelja, teta, učiteljica, spremačice uređivali su okoliš naše škole. Akciji se pridružio i naš ravnatelj koji je zajedno s odraslima uzeo lopatu u ruke te su svi zajedno razgrnuli zemlju koju smo dobili da bi cvijeće u cvjetnjaku što bolje raslo. 

5. Otvorena vrata zagrebačke glagoljaške riznice

Glagoljaško središte Frankopan OŠ F.K.Frankopana iz Zagreba u suradnji s Trešnjevačkim glagoljašima OŠ Voltino , Maticom hrvatskom i Društvom prijatelja glagoljice organizirali su od 25. do 28. listopada ove godine 5. Otvorena vrata zagrebačke glagoljaške riznice. Sudjelovalo je oko desetak škola iz Zagreba, Križevaca, Ernestinova te OŠ Vukovina i njezini Vukovinski glagoljaši učenici od 5. do 8. razreda.

Petaši u kazalištu

Dana 3. studenog, učenici petih razreda gledali su predstavu Plemeniti šljivari u Gradskom kazalištu Trešnja. 

Tena Petračić županijska prvakinja u krosu za učenice 5/6 razreda!

Osnovna škola Bedenica bila je domaćin za 480 djece zagrebačke županije u krosu u petak 27.10.2017. Učenici naše škole odnosno članovi ŠŠD Vučko nastupali su u svim kategorijama i ostvarili zapažene (odlične )rezultate na stazi izuzetno zahtjevnoj i teškoj.

Moj svijet medija

U četvrtak, 26. listopada 2017., s učenicima četvrtih razreda PŠ Buševec i PŠ Mraclin održana je edukacija i radionica pod nazivom Moj svijet medija. 

DAR-MAR

Počele su radionice DAR-MAR u Buševcu.