Pokazna vatrogasna vježba

U četvrtak 19. travnja 2018. vatrogasci DVD-a Kravarsko održali su na igralištu pokaznu vatrogasnu vježbu za učenike 1.-4. razreda Matične škole.

Intervju s učiteljicom Nevenkom Boršić

Razgovarali smo s učiteljicom razredne nastave Nevenkom Boršić, koja trenutno vodi učenike 4. razreda Matične škole. Pročitajte što je Nena u blic intervjuu našoj web novinarki otkrila o sebi. ...

2. mjesto na Županijskom natjecanju iz košarke

Učenice 5. i 6. razreda naše škole osvojile su 2. mjesto na Županijskom natjecanju iz košarke. Čestitke curama i mentoru!

Nastava prirode i društva u prirodi

Učenici razredne nastave matične škole sa svojim učiteljicama učili su u školskom vrtu koje biljke sadimo a koje sjemenke sijemo, a zatim su to primijenili i u praksi. Bilo je lijepo vidjeti male ruke kako vrijedno rade!

Osvojeno 1. mjesto na Gradskom natjecanju u košarci

U utorak 10. travnja 2018. naša škola bila je domaćin Gradskog natjecanja u košarci za djevojčice 5. i 6. razreda, na kojem su naše cure osvojile 1. mjesto! U grupi su odnijele pobjedu protiv cura iz OŠ Eugena Kumičića i OŠ Jurja Habdelića iz Velike Gorice, a u finalu protiv cura iz OŠ Velika Mlaka.  Čestitke curama i njihovom mentoru prof. Ribiću!

Tekst o važnosti tjelovježbe objavljen u Ljetopisu Grada Velike Gorice

U Ljetopisu Grada Velike Gorice objavljen je koristan tekst o tjelovježbi, zdravim navikama i zdravom životu djece i roditelja, nastao u razgovoru s našim profesorom TZK Matijom Ribićem, kojega možete pročitati u nastavku.  ...

Posjet Zagrebačkom kazalištu lutaka

Učenici razredne nastave matične i područnih škola posjetili su u srijedu 28. ožujka 2018. Zagrebačko kazalište lutaka, gdje su pogledali predstavu "Godišnja doba".

Proljetni radovi u školskom vrtu

Dolaskom proljeća učenici i učiteljice naše škole uređivali su školski okoliš. U školskom vrtu posadili su nove nasade.

CAP za učenike razredne nastave

U utorak 27. ožujka 2018. učenicima i učiteljicama razredne nastave matične i područnih škola održan je školski preventivni program CAP. Kako je to izgledalo možete pogledati u galeriji fotografija.

Svjetski dan voda

Učenici 4. razreda Matične škole obilježili su u četvrtak 22. ožujka Svjetski dan voda. Izradili su prigodan plakat i ispisali poruke i ideje za očuvanje vode.

Gradsko natjecanje u odbojci za dječake

Naši učenici 5. i 6. razreda sudjelovali su četvrtak 22. ožujka 2018. na Gradskom natjecanju u odbojci, koje se održalo u OŠ Velika Mlaka, te osvojili 3. mjesto. Čestitke!

Obilježili smo Dan osoba s Downovim sindromom

Učenici razredne i predmetne nastave naše škole danas nisu zaboravili obući dvije različite šarene čarape, čime su obilježili Svjetski dan osoba s Downovim sindromom. Time se želi upoznati svijet s ovim poremećajem i pri tomu potaknuti ljude za veće razumijevanje i poštivanje prava ljudi sa sindromom Down.  ...

O B A V I J E S T

Pozivamo sve roditelje djece koja su školski obveznici u školskoj godini 2018./2019. da dođu na roditeljski sastanak u četvrtak 22.03.2018. u 16,30 sati u Matičnu školu u Kravarsko. Na roditeljskom sastanku upoznat ćemo roditelje sa tijekom upisnog procesa te svim obvezama i pravima roditelja i učenika. Također ćemo dogovoriti termine testiranja u školi. Veselimo se susretu!                                                 ...

Gradsko natjecanje u odbojci

Naše učenice 5. i 6. razreda sudjelovale su utorak 20. ožujka 2018. na Gradskom natjecanju u odbojci, koje se održalo u Ščitarjevu, te osvojile 5. mjesto. Čestitke!

Svjetski dan dentalnog zdravlja

Povodom obilježavanja Svjetskog dana dentalnog zdravlja u utorak 20. ožujka 2018. u našoj su školi održale predavanje Dr. Kaja Gmaz i Dr. Marijeta Jerkin. Ovom prilikom naši su učenici dobili i poklone - Curaprox četkice za zube, za najljepši i zdrav osmjeh.