Proslava rođendana

Kod nas je uvijek veselo! Od 1. razreda zajedno proslavljamo rođendane, nastavljamo i dalje...Blizanke Ema i Lea u veselom razrednom okruženju proslavile 10. rođendan!

Terenska nastava-promet

Učenici i učiteljice 2. i 3. razreda matične i područnih škola bili su u ponedjeljak 11.rujna 2017. na terenskoj nastavi kojoj je tema bila promet. Posjetili su Zračnu luku u Velikoj Gorici te Glavni željeznički kolodvor u Zagrebu.

Zašto djeca danas šute, sjede i plaše se lopte?

Donosimo vam koristan članak, objavljen na Školskom portalu, o utjecaju vježbanja na razvoj mozga kod djece, kojega vam toplo preporučujemo da si pročitate, i vi djeco ali i vaši roditelji!

Članak Školskih novina o našoj školi

Školske novine su, u povodu 160 godina školstva u Kravarskom, objavile članak o našoj školi.

Obnavljanje školskog vrta

Škola je počela. Ljeto polako ide svome kraju. U školskom vrtu ostavilo je sprženu travu i biljke. Učenici i učiteljice prihvatili su se sadnje novih začinskih biljaka (ružmarin, kadulja, origano, timijan). Zasadili su maline i ribizl, uredili gredice. Na zelenoj površini pored škole napravili su kamenjar. Ako budu povoljni vremenski uvjeti nastavljamo sa daljnjim radovima.

Prvi dan škole

Jedva smo dočekali početak nove školske godine, a posebno naši mali prvašići, koje smo toplo i srdačno dočekali!

PRVI DAN NASTAVE U ŠKOLSKOJ GODINI 2017./2018.

                 Nastava u školskoj godini 2017./2018. počinje u ponedjeljak, 04. rujna 2017. godine prema sljedećem rasporedu: Matična škola Kravarsko:  7,45 učenici 5.-8. razreda                                     13,15 učenici 1.-4. razreda Područna škola Donji Hruševec: 7,30 sati Područna škola Gornji Hruševec: 7,45 sati Područna škola Kozjača: 8,30 sati. Učenici putnici u jutarnjoj smjeni Matične škole, te područnih škola Gornji i Donji Hruševec čekaju školski autobus na svojim stanicama u 7,00 sati, a učenici područne škole Kozjača u ...

PREDŠKOLA

Pozivamo sve roditelje djece rođene između 01. travnja 2011. i 31. ožujka 2012. da dostave rodni list djeteta u tajništvo naše Škole radi upisa u obvezni program predškole. Dokumenti se mogu dostaviti svaki radni dan u vremenu od 8,00 do 12,00 sati, najkasnije do 11. rujna 2017.                                                         Nikola Tonković, ravnatelj Škole   ...

UPISI U SREDNJU ŠKOLU

U utorak, 11.07.2017. učenici 8.-ih razreda trebaju doći u Školu s jednim od roditelja i potpisati prijavnice za upis u srednju školu.                                                            Nikola Tonković, ravnatelj Škole  

Naša škola u projektu "Najljepši školski vrtovi 2017."

Ovo proljeće naša škola se prijavila na natječaj Hrvatske radio televizije i Ministarstva znanosti i obrazovanja

Bivša učenica naše škole pozvala u mlađu kadetsku rukometnu reprezentaciju

Naša škola primila je lijepu vijest da se naša bivša učenica Gabrijela Skrbin, koja trenutno igra za ženski rukometni klub "Udarnik", našla na popisu perspektivnih igračica za buduću mlađe kadetsku reprezentaciju Hrvatske. Čestitke našoj dragoj Gabrijeli! Samo tako nastavi, profesori i učenici tvoje bivše osnovne škole će stalno pratiti tvoj napredak i navijati za tebe!

Svečana podjela svjedodžbi za osmaše

U petak 30. lipnja 2017. bila je svečana podjela svjedodžbi za učenike 8. razreda, na kojoj su knjigom nagrađeni učenici koji su svih osam razreda osnovne škole prošli s odličnim uspjehom. Istaknuti sportaši i sportašice dobili su priznanja i na poklon lopte od profesora TZK Matije Ribića, a Naj učenica cijele školske godine 2016./2017. Julijana Kolarec, uz pohvalnicu, na poklon od Učiteljskog vijeća dobila je i ručni sat. Čestitke svim našim bivšim osmašima, i puno sreće u srednjoj školi!

Novi broj našeg školskog časopisa - Breza 7

Zahvaljujući našim vrijednim učenicima i učiteljima i na kraju ove nastavne godine objavljen je novi broj školskog časopisa Breza.

Naj učenica cijele školske godine 2016./2017.

Vijeće učenika naše škole 5.-8. razreda i Učiteljsko vijeće proglasilo je učenicu Julijanu Kolarec iz 8.b najboljom učenicom naše škole u školskoj godini 2016. / 2017.  Čestitke, Julijana, i samo tako nastavi !

PODJELA SVJEDODŽBI

  U petak, 30.06.2017. bit će podjela svjedodžbi za učenike 1.-7. razreda u Matičnoj školi u Kravarskom, te područnim školama Gornji Hruševec, Donji Hruševec i Kozjača u 9,00 sati, a za učenike 8.-ih razreda svečana podjela svjedodžbi u 9,30 sati. Učenici-putnici Matične škole u Kravarskom te područnih škola Gornji Hruševec, Donji Hruševec i Kozjača čekaju školske autobuse na svojim stanicama u 8,30 sati. Odvoz se planira u 10,00 sati.                                                                                      Ravnatelj Škole:                                                                                       Nikola Tonković