Dodjela nagrade profesoru tjelesne i zdravstvene kulture

U petak, 8. prosinca 2019. je u OŠ Bogumil Toni u Samoboru naš profesor tjelesne i zdravstvene kulture, Matija Ribić, primio nagradu - poklon bon od 7000,00 kuna za sportske rekvizite.

3. mjesto na gradskom natjecanju u odbojci

Učenici naše škole su 24. siječnja 2019. na gradskom natjecanju u odbojci osvojili treće mjesto!

O B A V I J E S T - PREDŠKOLA U 2. POLUGODIŠTU ŠK.GOD. 2018./2019.

Termini održavanja predškole u Matičnoj školi u Kravarskom: - kad je razredna nastava u prijepodnevnom turnusu: ponedjeljak, utorak i srijeda od 8,30 do 11,30 sati - kad je razredna nastava u popodevnom turnusu: ponedjeljak, utorak i srijeda od 14,00 do 17,00 sati.                                   Nikola Tonković, ravnatelj OŠ Slavka Kolara, Kravarsko

OBAVIJEST - PREDŠKOLA

Poštovani roditelji,        U 2. polugodištu šk.godine 2018./2019. predškola počinje s radom u srijedu, 16. siječnja 2019. godine. U 10,00 sati održat će se kraći roditeljski sastanak na kojem će se dogovoriti raspored sati za predškolu. Predškola će biti do 13,00 sati. Voditeljica predškole je Sanja Milković.                                           Nikola Tonković, ravnatelj OŠ Slavka Kolara, Kravarsko       ...

POČETAK NASTAVE U 2. POLUGODIŠTU ŠKOLSKE GODINE 2018./2019.

    Nastava u 2. polugodištu školske godine 2018./2019. počinje u ponedjeljak, 14. siječnja 2019. godine, prema sljedećem rasporedu: Učenici područnih škola Gornji Hruševec, Donji Hruševec i Kozjača imaju nastavu u jutarnoj smjeni. Matična škola Kravarsko:       - učenici 1.-4. razreda imaju nastavu u jutarnjoj smjeni       - učenici 5.-8. razreda imaju nastavu u popodnevnoj smjeni. Učenici putnici čekaju školske autobuse na svojim autobusnim stanicama prema redovitom rasporedu.                   ...

Održana božićna priredba u matičnoj školi u Kravarskom

U četvrtak, 20. prosinca 2018. učenici razredne i predmetne nastave naše škole priredili su, zajedno sa svojim učiteljima i profesorima, prekrasnu i šaroliku božićnu priredbu!

POZIVNICA

None

BOŽIĆNA PRIREDBA

Dragi i poštovani roditelji!   Pozivamo Vas na Božićnu priredbu koja će se održati u našoj školi u četvrtak, 20.12.2018. godine u 17,00 sati. Uoči priredbe možete pogledati prodajnu izložbu učeničkih radova koju je organizirala Učenička zadruga Brežan, Kravarsko. Radosno Vas očekujemo!   Nikola Tonković, Ravnatelj OŠ Slavka Kolara, Kravarsko

Terenska nastava u Vukovaru

U periodu od 12. do 13. prosinca 2018. učenici osmih razreda bili su na terenskoj nastavi u Vukovaru, u pratnji svojih razrednika Matije Ribića i Tajane Brnić.

Božićna radionica u PŠ Kozjača

U četvrtak, 13. prosinca 2018. je održana božićna radionica za učenike 3. i 4. razreda naše PŠ Kozjača. Zajedničkim radom nastale su čestitke i pahulje kojima smo ukrasili prozore naše škole.

Treće mjesto na nagradnom natječaju za božićni ukras Veleposlanstva Australije

Naši učenici su i ove godine sudjelovali na nagradnom natječaju Veleposlanstva Australije. Za razliku od prošle godine kada su učenici trebali izraditi božićnu čestitku, ove godine njihov zadatak je bio izraditi božićni ukras. Naši učenici sudjelovali su sa dva rada, a ukras koji je izradila Maja Levačić, učenica 7.a razreda naše škole, osvojio je treće mjesto u skupini od 13 do 15 godina.

Večer matematike

Održana Večer matematike

Oživljena povijest

U petak, 7. prosinca 2018. u našoj školi je gostovala udruga "Red čuvara grada Zagreba" koja se bavi oživljenom poviješću.

Stigao nam je Sveti Nikola!

U četvrtak, 6. prosinca 2018., učenici razredne nastave naše škole posjetili su zagrebački Cinestar i pogledali film "Grinch". Na povratku, u školi ih je dočekao sveti Nikola, koji je svakog učenika razveselio prigodnim poklonom.

Okitili smo božićnu jelku

Naši učenici, zajedno s učiteljicom likovne kulture Tajanom Brnić, okitili su božićnu jelku i ispred nje postavili jaslice!