O B A V I J E S T

U petak 19.1.2018. neće se održati Sportska grupa, radi spriječenosti profesora Ribića. Također u petak 19.1. i u utorak 23.1. neće se održati Univerzalna sportska škola, radi gradskog natjecanja.

NASTAVA U 2. POLUGODIŠTU ŠKOLSKE GODINE 2017./2018.

Nastava u 2. polugodištu školske godine 2017./2018. počinje u ponedjeljak, 15. siječnja 2018. godine prema sljedećem rasporedu: - PŠ Donji Hruševec: 7,30 sati - PŠ Gornji Hruševec: 7,45 sati - PŠ Kozjača: 8,30 sati - Matična škola u Kravarskom:       - učenici 1.-4. razreda: 7,45 sati       - učenici 5.-8. razreda: 11,50  - prednulti sat                                         12,40 -  ...

Aktivnosti u školskoj dvorani tijekom praznika

I za vrijeme praznika u našoj školskoj dvorani je radno! Danas su se okupili naši bivši i sadašnji učenici - sportaši, i odmjerili snage u košarci i odbojci.

Božićna priredba u područnoj školi Donji Hruševec

U petak 22. prosinca 2017. učenici područne škole Donji Hruševec, pod vodstvom njihovog učitelja i učiteljice, imali su tradicionalnu Božićnu priredbu, na koju su došli roditelji, bake i djedovi, rodbina i prijatelji, i uživali u brojnim pjesmama i recitacijama.

Božićna priredba u Matičnoj školi u Kravarskom

U petak 22. prosinca 2017. učenici razredne i predmetne nastave naše škole priredili su, zajedno sa svojim učiteljima i profesorima, prekrasnu i šaroliku Božićnu priredbu! Bilo je tu svega, od lijepih pjesama školskog zbora, naših školskih tamburaša, raznih recitacija i igrokaza, a imali smo također i prodajno-izložbeni Božićni sajam.

Kristinin rad na službenoj čestitci Veleposlanstva Australije

Naša učenica 8. b razreda, Kristina Kaurić, sudjelovala je na natječaju Veleposlanstva Australije za službenu čestitku Veleposlanstva, te je u konkurenciji od 747 učenika iz 108 škola, osvojila prvo mjesto svojim radom na temu „Božić u Hrvatskoj i Australiji“.

Baka Mrazica u PŠ Donji Hruševec

Danas je u Područnu školu Donji Hruševec stigla Baka Mrazica, i učenike podarila poklonima koje je za njih pripremila škola stranih jezika Helen Doron.

Naj učenica listopada 2017.

Vijeće učenika 5.-8. razreda naše Škole izabralo je Anitu Kovačević, učenicu 8.b razreda za Naj učenicu listopada 2017. Pročitajte što nam je u intervjuu otkrila o sebi...

Naj učenica studenoga 2017.

Vijeće učenika 5.-8. razreda naše Škole izabralo je Kristinu Kaurić, učenicu 8.b razreda za Naj učenicu studenoga 2017. Pročitajte što nam je u intervjuu otkrila o sebi...

Caritativna skupina u posjetu SOS Dječjem selu Lekenik

Članovi Caritativne skupine naše škole, pod vodstvom vjeroučiteljice Sanje Milković, posjetili su u utorak 19. prosinca 2017. SOS Dječje selo Lekenik, gdje su se družili s djecom iz doma.  ...

Božićna prodajna izložba učeničkih zadruga

U  četvrtak, 14. prosinca 2017. godine u prostorijama Zagrebačke županije održala se Tradicionalna božićna prodajna izložba učeničkih zadruga Zagrebačke županije, na kojoj je sudjelovala i naša školska zadruga "Breza".

Natjecanje u šahu

None

Sastanak Vijeća učenika Zagrebačke županije

Predsjednica Vijeća učenika naše škole Ana Dumić sudjelovala je u petak 8. prosinca 2017. na Županijskom vijeću učenika u OŠ Pavao Belas u Brdovcu. Naša škola sudjeluje u radu ovog tijela od njegovog začetka.

Blagdan Svete Lucije

U susret blagdanima učenici i učiteljice PŠ Gornji Hruševec za blagdan Svete Lucije okitili su božićnu jelku, zajedno s djecom iz predškole, izradili su jaslice i posijali pšenicu. Svima su poslali poruku: Neka Vas grije ovaj duh blagdana koji smo danas započeli širiti!

Terenska nastava u Vukovaru

Učenici osmih razreda bili su 11. i 12. prosinca 2017. na dvodnevnoj terenskoj nastavi u Vukovaru, u pratnji svojih razrednica Maje Šafranić i Marine Žugaj.  ...