Dan kravate

Svjetski dan kravate već tradicionalno obilježava se 18. listopada. U obilježavanje tog dana uključila se i naša škola. 

Blagoslov kruha i plodova zemlje

Kao i svake godine i ovog smo listopada u našoj školi  obilježili Dan kruha. Od ranog jutra, 17. listopada 2018. školom su se širili mirisi kruha, peciva, kolača i plodova zemlje.  Tako je škola poprimila  jedan vrlo „ domaćinski ugođaj“. 

Izložba faune Jadranskog mora

U utorak, 16. listopada 2018. godine u Matičnoj školi u Kravarskom održana je izložba faune Jadranskog mora. Riječ je o jedinstvenom postavu s izloženim eksponatima različitih životinjskih vrsta našega mora. Rezultat je to višegodišnjeg rada skupine entuzijasta, biologa i kolekcionara da skupe takav reprezentativan postav i da ga prezentiraju učenicima.

Natjecanje u futsalu

Učenice naše škole, u pratnji svog profesora Matije Ribića, sudjelovale su na natjecanju u futsalu, i osvojile odlično drugo mjesto. Čestitamo im na njihovom uspjehu!

Gradsko natjecanje u stolnom tenisu

Učenici i učenice sedmih i osmih razreda naše škole, u pratnji svog profesora Matije Ribića, sudjelovali su na gradskom natjecanju u stolnom tenisu. I dok su učenice uspjele osvojiti treće mjesto, učenici su osvojili peto mjesto.  Čestitamo im na njihovom uspjehu!

Jesen u školskom vrtu

U naš školski vrt polako je stigla jesen!

27. godišnjica osnutka 153. brigade

Učenici četvrtog razreda naše škole sudjelovali su u obilježavanju 27. godišnjice osnutka 153. brigade. Tom prilikom, učenici su posjetili Spomen park 153. brigade u Velikoj Buni, kao i zemunicu u šumi Kljuka u Pokupskom.

Europski dan jezika

U tjednu od 23. do 28. 9. učitelji stranih jezika uz podršku ostalih kolega obilježili su Europski dan jezika 26.9. Jezične vještine su nužnost i pravo SVAKOGA - to je jedna od glavnih poruka Europskog dana jezika.

Četvrtaši u Zagrebu

Učenici četvrtih razreda naše škole su u sklopu terenske nastave prirode i društva posjetili naš glavni grad Zagreb. U pratnji svojih učiteljica naši učenici su obišli Gornji grad, razgledali kulturno-povijesne spomenike vezane za prošlost grada Zagreba, te se jako dobro proveli.

Europski školski sportski dan na Ključić Brdu

Naši učenici nižih razreda, praćeni svojim učiteljicama su odlučili obilježiti Europski školski sportski dan. Učenici su uživali u zajedničkom druženjem, te pješačenju i drugim brojnim sportskim aktivnostima na Ključić Brdu.

O B A V I J E S T - PREDŠKOLA U ŠKOLSKOJ GODINI 2018./2019.

Predškola u školskoj godini 2018./2019. počinje s radom u ponedjeljak, 01. listopada 2018. godine u 15,00 sati u Matičnoj školi u Kravarskom.                                               Nikola Tonković, ravnatelj Škole                                                    

Posjet Krapini

Za učenike petih i šestog razreda naše škole organizirana je  terenska nastava povijesti u Muzej krapinskih neandertalaca u Krapini. Cilj terenske nastave bio je učenje otkrivanjem u životnoj stvarnosti, a vrijeme provedeno u Krapini naši su učenici iskoristili za razgled prapovijesnog lokaliteta Hušnjakovo, te spomenutog Muzeja.

OBAVIJEST - PREDŠKOLA

Pozivamo roditelje djece koja su školski obveznici u školskoj godini 2019./2020. da dođu na roditeljski sastanak dana 24.09.2018. godine u 17,30 sati u Matičnu školu u Kravarsko. Potrebno donijeti fotokopiju rodnog lista djeteta. Na sastanku će biti dogovoreni termini održavanja programa predškole.                                     Nikola Tonković, ravnatelj Škole

O B A V I J E S T

U ponedjeljak, 10. rujna 2018. godine bit će Sveta misa – zaziv Duha Svetoga u 11,00 sati u Župnoj crkvi u Kravarskom koju će služiti naš novi župnik vlč. Siniša Blatarić. Na misu se pozivaju svi učenici, roditelji i djelatnici naše Škole. Učenici područnih škola Donji Hruševec i Gornji Hruševec imat će nastavu u jutarnjoj smjeni u Matičnoj školi u Kravarskom. Učenici putnici u popodnevnoj smjeni (5.-8. razreda) čekaju školski autobus na svojim stanicama u 10,30 sati. Po učenike iz ...

PRVI DAN NASTAVE U ŠKOLSKOJ GODINI 2018./2019.

prvi