POZIVNICA

None

BOŽIĆNA PRIREDBA

Dragi i poštovani roditelji!   Pozivamo Vas na Božićnu priredbu koja će se održati u našoj školi u četvrtak, 20.12.2018. godine u 17,00 sati. Uoči priredbe možete pogledati prodajnu izložbu učeničkih radova koju je organizirala Učenička zadruga Brežan, Kravarsko. Radosno Vas očekujemo!   Nikola Tonković, Ravnatelj OŠ Slavka Kolara, Kravarsko

Terenska nastava u Vukovaru

U periodu od 12. do 13. prosinca 2018. učenici osmih razreda bili su na terenskoj nastavi u Vukovaru, u pratnji svojih razrednika Matije Ribića i Tajane Brnić.

Božićna radionica u PŠ Kozjača

U četvrtak, 13. prosinca 2018. je održana božićna radionica za učenike 3. i 4. razreda naše PŠ Kozjača. Zajedničkim radom nastale su čestitke i pahulje kojima smo ukrasili prozore naše škole.

Treće mjesto na nagradnom natječaju za božićni ukras Veleposlanstva Australije

Naši učenici su i ove godine sudjelovali na nagradnom natječaju Veleposlanstva Australije. Za razliku od prošle godine kada su učenici trebali izraditi božićnu čestitku, ove godine njihov zadatak je bio izraditi božićni ukras. Naši učenici sudjelovali su sa dva rada, a ukras koji je izradila Maja Levačić, učenica 7.a razreda naše škole, osvojio je treće mjesto u skupini od 13 do 15 godina.

Večer matematike

Održana Večer matematike

Oživljena povijest

U petak, 7. prosinca 2018. u našoj školi je gostovala udruga "Red čuvara grada Zagreba" koja se bavi oživljenom poviješću.

Stigao nam je Sveti Nikola!

U četvrtak, 6. prosinca 2018., učenici razredne nastave naše škole posjetili su zagrebački Cinestar i pogledali film "Grinch". Na povratku, u školi ih je dočekao sveti Nikola, koji je svakog učenika razveselio prigodnim poklonom.

Okitili smo božićnu jelku

Naši učenici, zajedno s učiteljicom likovne kulture Tajanom Brnić, okitili su božićnu jelku i ispred nje postavili jaslice!

Pričokazi Željke Vukelja Horvat za učenike 5. razreda

U utorak 4. prosinca 2018. od 13,30 do 15,00 u našoj je školi gostovala književnica Željka Vukelja Horvat. Radionica je trajala puna dva školska sata. 

Predstava "Droga" za sedmaše

Učenici sedmih razreda naše škole su 3. prosinca 2018. pogledali predstavu pod nazivom "Droga".

Likovna božićna radionica

30. studenog 2018. održana je likovna radionica u kojoj su naši učenici zajedno s roditeljima izrađivali ukrase za naš školski bor.

Promocija Žira

Učenica trećeg razreda naše matične škole, Ana Posavec osvojila je nagradu uredništva časopisa Žir za literarni rad "Jesen u zavičaju".

Zlatni Dabar

Pojavila su se dva zlatna dabra

Terenska nastava iz njemačkog jezika

28. studenog 2018. posjetili smo Ministarstvo vanjskih poslova (MVEP), Austrijski kulturni forum (AKF) i Kuću Europe.