Gimnazijalke pobjednice "Vjerounaučne olimpijade" posjetile Padovu, Rim, Vatikan i Montecassino

Trinaestu godinu Hrvatska biskupska konferencija putem Nacionalnog katehetskog ureda organizira nagradno putovanje za najbolje sudionike Vjeronaučne olimpijade. Ovegodišnjim putovanjem su nagrađene i naše učenice pobjednice vjeronaučnog natjecanja.

Svečana podjela svjedodžbi pristupnicima državne mature

Svečana podjela svjedodžbi pristupnicima državne mature biti će 17. 7. u 9 h.

Državna matura - prigovori na rezultate

Pristupnici koji smatraju da imaju osnovu za pisanje prigovora na svoj rezultat ispita državne mature trebaju osobno doći  u školu u srijedu 11. srpnja 2019.   Učenici  trebaju unaprijed pripremiti  prigovor u elektronskom obliku koji mora biti sažet i argumentiran.  Prigovore na rezultat obaveznih ispita (matematika, hrvatski jezik i strani jezik) primamo od 9h, a prigovore za ostale predmete primamo od 10h.  

Stručno usavršavanje učitelja/nastavnika Talijanskoga jezika na županijskoj i lokalnoj razini

Dana 5. srpnja 2019. godine u našoj je Školi održano stručno usavršavanje o obrazovnoj reformi Škola za život.

Diseminacija europskih projekata na Međužupanijskom stručnom vijeću učitelja i nastavnika Talijanskoga jezika sedam županija

Prof. Dolores Stojanović na Međužupanijskom je stručnom vijeću učitelja i nastavnika Talijanskoga jezika u osnovnim školama, gimnazijama i strukovnim školama Grada Zagreba, Zagrebačke, Krapinsko-zagorske, Varaždinske, Međimurske, Koprivničko-križevačke, Karlovačke županije održanog 5. srpnja 2019. u našoj Gimnaziji predstavila Erasmus+ KA1 projekt naziva Jačanje kapaciteta za digitalno zrelu i inkluzivnu školu.

Raspored popravnih ispita 2018./2019.

PISANI ISPIT Četvrtak, 22. kolovoza 2019.   VRIJEME     PREDMET   RAZRED   UČIONICA     8:00 – 9:30   MATEMATIKA    1A, 1B, 1C, 1D    8   USMENI  ISPITI Petak, 23. kolovoza 2019. – MATEMATIKA, FIZIKA, BIOLOGIJA   NADNEVAK   VRIJEME   RAZ.   UČIONICA   PREDMET 23.8.2019. 11:00 2B 3 FIZIKA 23.8.2019. 7.30 – 8.10 1D 8 MATEMATIKA 23.8.2019. 8.10 – 9.50 1B 8 MATEMATIKA 23.8.2019. 9.50 1C 8 MATEMATIKA 23.8.2019. 10.10 1A 8 MATEMATIKA 23.8.2019. ...

Konačna lista odabranih udžbenika za 1. razred Gimnazije

Konačni rezultati odabira udžbenika za sve onovne i srednje škole dostupni su na stranici udzbenici.skole.hr, a ovo su odabrani udžbenici za Gimnaziju Velika Gorica.

Državnim prvacima Gimnazije Velika Gorica uručeni Oskari znanja

Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija dodijelila je Oskare znanja u petak, 28. lipnja u Zagrebu našim učenicima učeniku Leonu Brnadu, državnom prvaku iz povijesti i učenicama Mariji i Luciji Medarić, Ani Mariji Bradić i Pauli Sremić, državnim prvakinjama iz vjeronauka. Riječ je o najvećem priznanju i nagradi za izniman uspjeh i postignute rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima u znanju.

Pobjednici vjeronaučne olimpijade na Hrvatskom katoličkom radiju

Pobjednici ovogodišnje Vjeronaučne olimpijade, koju organizira Agencija za odgoj i obrazovanje u suradnji s Nacionalnom katehetskim uredom Hrvatske biskupske konferencije i Malim koncilom, gostovali su u HKR-ovoj emisiji "Aktualno" u petak. Ekipu Gimnazije je predstavljala Marija Medarić, dok je ostatak ekipe, Lucija, Ana Marija i Paula na svom maturalcu.

Podjela svjedodžbi

Službena podjela svjedodžbi za razrede: 1.a 2.a 2.b 2.e biti će 4.7.2019. u 11 sati.

Raspored dopunskog nastavnog rada

RASPORED DOPUNSKOG NASTAVNOG RADA NA KRAJU NASTAVNE GODINE 2018./2019.

Erasmus +, iskustva iz Finske: projektna diseminacija na školskim stručnim vijećima

Profesori Andreja Burić i Igor Subotić diseminirali su projektnu aktivnost - posjet Finskoj u okviru projekta Jačanje kapaciteta za digitalno zrelu i inkluzivnu školu.   

Erasmus +, iskustva iz Finske: projektna diseminacija

Igor Subotić, prof., diseminirao je posjet Finskoj na Županijskom stručnom vijeću nastavnika hrvatskoga jezika u srednjim školama Zagrebačke županije. 

Erasmus +, iskustva iz Finske: projektna diseminacija

Igor Subotić, prof., 15. je lipnja 2019. diseminirao posjet Finskoj na Međužupanijskom stručnom vijeću nastavnika etike, filozofije i logike u srednjim školama Zagrebačke i Karlovačke županije te Grada Zagreba.

Diseminacija europskih projekata: posjet Plymouthu

Na sjednici Nastavničkoga vijeća 18. 6. 2019. profesorice Ljerka Bačurin i Ana Leder diseminirale su projektnu aktivnost - posjet Plymouthu u kontekstu projekta Jačanje kapaciteta za digitalno zrelu i inkluzivnu školu.